Grundet at hverken bullijongterninger eller fong eksisterer eller kan findes i butikker.
tilføjet af debatsvinet
Ja
Beviser igen at Radigale staver af Helvede til.... [(:]
tilføjet af Mikki51
Ved ikke noget om
hvordan man koger en fong, men jeg laver min egen fond.
tilføjet af fruppe
Bruger du bullijongterninger i maden
Der er for meget salt i terningerne, hvilket vil sige at hvis man har bøvlet med at få en sauce til at smage af noget og så smider en terning i bliver den alt for salt.
tilføjet af fruppe
Ved ikke noget om
hvordan man koger en fong, men jeg laver min egen fond.
Den skal jo koges lidt ned, ellers bliver det kun suppe.
Jeg lavede engang en fond af blandet kalv og svineben fra slagteren, smed en porretop og lidt selleri i og simrede den i 4 timer, da den var kølet af var den som gele.......mums.
Husk at brune knoglerne først i ovnen.
tilføjet af Mikki51
Desværre ved jeg ikke
hvordan man koger fong, men jeg laver da min egen fond.
M.h.t. de terninger du omtaler, formoder jeg at det drejer sig om buillonterninger - eller hur?
Og nej, sådanne findes ikke i mit køkken.
tilføjet af anklageren
Smag til med salt til sidst :-))
Også hvis man koger sin egen fond, kan det betale sig at lave den salt, for så kan den holde sig meget længe i køleskabet.
tilføjet af Mikki51
Fruppe -
glemte lige at skrive "irony mode on" - man laver jo ikke en fong, men en fond.
Men tak for opskriften - den er meget lig min egen procedure. 🙂
tilføjet af fruppe
Fruppe -
glemte lige at skrive "irony mode on" - man laver jo ikke en fong, men en fond.
Men tak for opskriften - den er meget lig min egen procedure. 🙂
Og så skal man undlade gulerødder idet fonden bliver for sød når man reducerer den.
I gamle dage siede/pressede man suppen gennem et klæde, og skulle den være ekstra klar smed man et par æggehvider i, de suger snavs til sig hvorefter man skummer dem af.
tilføjet af Mikki51
Fruppe -
Jeg bruger vat til at si suppen med - så er det lige til at smide ud - ingen vask af klæde eller andet bagefter.
Det virker lige så godt.
tilføjet af den_radikale
Hvad hedder den fond du har stiftet?
jeg koger min egen fong på vand og billijongterninger. Foretrækker naturligvis kamelbullijong.
tilføjet af den_radikale
Kameltis
bruger vi i stedet for soya.
tilføjet af Miniprofil888
Så er du sat på plads............
eller koger du din egen fong?
Ja, 2 fejl i 2 ord, er da godt klaret.
Men jeg vidste ikke du havde følelser for kinesere.
Hvor dum har man lov at være?
tilføjet af den_radikale
Fong er fjong
men bullijong er også OK.
tilføjet af Miniprofil888
Fjols er fjols...........
men bullijong er også OK.
Kmasdertstuuvxwalru .................. er bedre!
Hvor længe vil du udstille din dumhed?
tilføjet af den_radikale
Til en god ret hører en god vin
f.eks. en burgonje eller bordovin.
Men selvfølgelig kun økologisk og milleu-venlig vin uden alkohol i.