3tilføjet af

Helstegt pattegris - igen

Jeg har efter en rund fødselsdag, hvor vi fik helstegt pattegris, en stor del af grisen tilbage.
Efter slagterens anvisning er den behørigt blevet pakket ind og lagt i fryseren.
Nu nærmere vi os en kæmpe sommerfest og her tænkte jeg at der var anledning til at optø grisen igen. Men hvordan skal jeg tilberede den på grillen?
Nogle der har en god vejledning/opskrift på gengrilning af helstegt pattegris?
tilføjet af

godt råd

Du kan ikke grille det igen, det bliver tørt...
skal det være så billigt, så skær den ud til en kæmpe portion biksemad, det kan du bedre slippe afsted med.
god vind
tilføjet af

Det kan jeg godt forstå

Mange mennesker kan ikke fordrage helstegt pattegris.
Hvorfor finder du ikke på noget mere delikat?
tilføjet af

er......

bestilt den helt store pakke fra en slagter med både svin, okse, lam og kylling samt div. pølser fra slagteren....
Tænkte bare at her var en mulighed for at få tømt fryseren?
Men så må det jo bare ud, hvis det bliver tørt.
ØV
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.