vil gerne lave den der grønlandske delikatesse hvor man syer en masse søpapegøjer ind i et sælskind og graver det ned i nogle måneder. Fuglene bliver så møre at man kan sutte kødet af.
Mine spørgsmål:
1: Er der nogle der har en opskrift??
2: Kan man bruge kyllinger i stedet for søpapegøjer??
3: Kan man bruge en plasticpose i stedet for et sælskind??
tilføjet af fruppe
Glem det
Danske maver kan slet ikke holde til den slags.
tilføjet af anklageren
Selvfølgelig kan du det
vil gerne lave den der grønlandske delikatesse hvor man syer en masse søpapegøjer ind i et sælskind og graver det ned i nogle måneder. Fuglene bliver så møre at man kan sutte kødet af.
Mine spørgsmål:
1: Er der nogle der har en opskrift??
2: Kan man bruge kyllinger i stedet for søpapegøjer??
3: Kan man bruge en plasticpose i stedet for et sælskind??
Du tager bare en bærepose fra Brugsen og fylder den med papkyllinger fra Danpo, og så graver du den med i møddingen fra dit das bagved gadekæret i et halvt år, så skulle de være møre.
Husk at tage kyllingerne ud af plastikken.
tilføjet af debatsvinet
Selvfølgelig kan du det
Er der så mange kogebøger i Grønland.. ??[???] .Jeg meener, hvor mange retter kan man lave af spæk!??... 😃
tilføjet af den_radikale
Yummi
hvilken vin plejer du at drikke til det?
Hvad kan du anbefale 🙂
tilføjet af fruppe
Jeg søger opskrifter på grønlandsk mad
hvilken vin plejer du at drikke til det?
Indholdet af sælen gærer jo så det skal ikke undre om der er promiller i retten. 😃
Såvidt jeg har læst engang bliver fuglene lagt i uden at de er plukkede, alt går i opløsning så de opløste fjer er kun en ekstra kilde til den ellers svage ensformige kost eskimoerne fik før i tiden og som kunne gøre dem tandløse allerede når de var unge.
Seriøst ville jeg nok foretrække øl og snaps når det skal ædes.
tilføjet af tugto
Jeg søger opskrifter på grønlandsk mad
Prøv at ringe/maile til et af de grønlandske huse her i landet? Jeg HAR smagt omtalte ret, det var ikke lige efter mit hoved....Og jeg var der ikke, mens det blev lavet....Der er mange andre grønlandske retter, der smaget godt, f.eks. suassat.
Jeg tror bestemt IKKE, at du kan bruge en plastpose!! Spækket gør jo sin del af "retten" Jeg tror, at idéen med plastpose vil være livsfarlig! Butolinos-forgiftning eller lignende