3tilføjet af

Bøf med speciel overfalde

Skulle der være nogle her der ved hvordan man får sin oksemørbradsbøf til at få denne lidt svedne overflade med speciel smag som man får serveret på mange restaurenter? Er det grill, eller specielle kul måske på grillen eller hvordan pokker får man den frem på en alm pande
tilføjet af

Brug jernet

Du varmer en støbejernspande. Den skal være så varm, den kan. Helst over gas, det er ikke alle el-komfurer, der kan give varme nok. Den skal være så hed, at du næsten ikke kan komme i nærheden af den.
Så smider du bøfferne på og giver dem ca 1½ minut på hver side, inden du tager dem af og lader hvile et par minutter med noget varmt over (f.eks. sølvpapir med et håndklæde over)
Sådan steger man tournedos
MVH
GL
tilføjet af

Min ven

Bland planteolie i smørret. Det bliver meget varmere, og du får en mere hårdt brændt overflade fra starten.
tilføjet af

Tak

Det var noget af det jeg efterlyste, det lyder bestemt som om det skal afprøves.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.