Berømt småkage.
Ingredienser: 180 gr. mel, 75 gr. sukker, 75 gr. brun farin, 1 (stor) tsk. bagepulver, 1 do. vanillesukker, 150 gr. smør, 1 æg. 100-125 gr. mørk chokolade. Chokoladen kommes i en plasticpose, lægges på et hård skærebrædt og tildeles nogle "Tæsk" med den grove side af en kødhammer, til brokkerne er ærte-druestore, lægges til side, mens de øvrige ting røres grundigt med dejkroge, og derefter kommes de i, og der røres igen til chok. er jævnt fordelt.
Dejen lægges i meget små klatter på bageplade med bagepapir, med god afstand, de flyder ud. (Af nævnte portion får jeg 60-65 småkager).Sættes i en kold ovn som stilles på varmluft, 160 gr. i 20 min. Hele processen tager ikke stort mege end ½ time fra man starter og til kagerne står til afkøling på bordet, og er lige så hurtig spist hvis man har gæster. De er populære blandt alle!
Dejen lægges i meget små klatter på bageplade med bagepapir, med god afstand, de flyder ud. (Af nævnte portion får jeg 60-65 småkager).Sættes i en kold ovn som stilles på varmluft, 160 gr. i 20 min. Hele processen tager ikke stort mege end ½ time fra man starter og til kagerne står til afkøling på bordet, og er lige så hurtig spist hvis man har gæster. De er populære blandt alle!