6tilføjet af

krondyr eller rådyr

Jeg har for ca 20 år siden smagt noget vildt, meget mørkt næsten sort kød og mere mør end en eoksefilet. Nu er jeg så i tvivl om det er det ene eller andet men vil meget gerne forsøge lave det selv. Det er dog så dyrt jeg næsten ikke har råd til at prøve begge.
Ved nogle her hvordan forskellen er på disse 2 dyr ?
tilføjet af

Det kan være både det ene og det andet

- du har fået. Men hvis det ikke har været gjort mørk i tilberedningen vil jeg skyde på det var krondyr du spiste.
- Med hensyn til forskellen, så er rådyret vores mindste hjorteart og krondyret det største.
- Rådyrbestanden er ret stor og temmelig stabil, så det er ikke så uoverkommeligt i pris som krondyret er.
- Hvis du ikke kender en jæger der kan hjælpe dig, kan du prøve at kigge lidt på priserne hos hjortefarmerne, de er noget billigere end de velasorterede fiske- og vildthandlere. Derforuden har "gaardbutikken.dk" af og til vildt af forskellig slags.
tilføjet af

ring til....

en af restauranterne i Dyrehaven.... F.eks Peter Liep... De ved alt om hjortekød.... KH mancph
tilføjet af

Ja så

Kan han så også se, hvad hun spiste for 20 år siden? For det er da vist det eneste Dulkis ikke fortalte hende.
tilføjet af

nej....*GG*

Nu er det sådan at Dulkis og jeg svarede omtrent samtidigt... Jeg så ikke Dulkis' svar før mit eget var sendt... ellers havde det vist været unødvendigt... Bortset fra det, så
TROR jeg på at med samme forklaring, som blev givet her mht kødets farve osv, så KAN Peter Liep's folk godt svare på det.... mancph
tilføjet af

For min skyld ingen alarm

- en kok kan være en god ven at have:o)
tilføjet af

ja... og jeg kender "le chef" på Peter Liep... ;-o)

et godt sted, altså.... knus mancph
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.