med appelsin istedet for abrikos, som vi foretrækker den her i huset.
Den her opskrift er ikke helt den jeg bruger, men meget tæt ved. Jeg lægger et tyndt lag appelsinmarmelade på kagen og lader det størkne og så kommer jeg glasuren udenom.
Det er en ganske vidunderlig kage. http://www.mokke.dk/hans-opskrift/kageopskrifter/sachertorte.htm
tilføjet af MagerKost hehehe
Er du sviller Dulkis
en kaloriebombe at diske op med.
kan danskerne tåle det ?
tilføjet af dulkis
Thii nej men jeg triller
når jeg har været igang med den kage. Den er en fryd, men bestemt også en af de synder der begås i begrænset antal om året.
Prøv den og du vil aldrig glemme den.
tilføjet af irene54
Sorry Dulkis,
men det hedder altså Sacher Torte.
Kommer af navnet på et konditori i Wien, som hedder Sacher.
tilføjet af dulkis
Det har du sikkert ret i
men så er jeg heldig at jeg alligevel "ramte" den på nettet. Og den smager jo rigtig godt. *SS*
Så ingen grund til at være sorry. (jeg kender godt dens historie)