Hej
Er der nogle som ved hvor man kan købe den samme chili sauce med kerner som den man finder på kineser og kebab restauranter.
mvh
Fuske
tilføjet af HTH
Hvis du med chilisauce mener...
...den chiliolie, man bruger til at komme i sin dürümrulle/kebab, så er det såmænd blot tørrede, knuste chilifrugter, blandet med alm. planteolie i forholdet 1 dl chili til 1 dl olie. Skal trække i mindst 12 timer inden det bruges.
tilføjet af XXX
I føtex
Det kan du få i føtex eller Kvickly og nogle gange i Fakta. Hvis der er sådan en stærkt sursød sovs du mener. Kig ved nudler, woksauce mv.
tilføjet af fuske88
ja det er lige præcis
Ja det er lige præcis den jeg tænker på den man kan komme i sin dürümrulle/kebab. Er det noget som man kan købe færdig lavet eller er det noget som resuranterne selv laver? Deres er jo helt rød.
tilføjet af HTH
De fleste steder...
..."laver de det selv" så at sige. Metoden og ingredienserne har jeg allerede givet i mit tidligere svar.
Tørret knust chili kan du købe i alle indvandrerbutikker. Du kan også høre din lokale pizza-mand om han vil sælge dig noget af det knuste chili. Så kan du selv blande det med olie.
tilføjet af fuske88
Fundet den rigtige opskrift
Jeg tror at jeg har fundet den helt rigtige opskrift i en anden tråd. Der skal åbenbart også tomatpure i det giver også den røde farve og den tykke masse i bunden 😉 http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=3&conference=203&posting=1594895
Opskrift:
1.tørrede chilikorn kommes i en gryde,som regel 2 store spsk fulde,tilsæt vand,kog op til vandet er fordampet under omrøring,tilsæt så mere vand ad flere omgange på samme måde indtil du får en tyk grød.Derefter tilsætter du 1ds tomatpure,1 fed hvidløg,lidt salt og pepper,kog op igen under kraftig omrøring må ikke brænde på.
Nu har du en tyk masse,den hælder du over i en kop eller lign,tilsæt olie(ikke olivenolie)da det giver en grim eftersmag.Ellers en hvilken som helst olie.
lad stå 24 timer køligt og du har verdens bedste chili.