SuperDebat.dk > Politik & Samfund > Fri debat: Politik & Samfund
1tilføjet af Rodvad ud af skabet
Dansk Folkeparti smadrer den røde regering
Vi er stadig Danmarks 3. største parti og der kommer flere medlemmer dag for dag, time for time, minut for minut, så MAGT de har vi vi da vi kan tvinge de røde til at samarbejde!
tilføjet af Anklageren unl.
Dansk Folkeparti smadrer den røde regering
Vi er stadig Danmarks 3. største parti og der kommer flere medlemmer dag for dag, time for time, minut for minut, så MAGT de har vi vi da vi kan tvinge de røde til at samarbejde!
Ingredienser: Hjerte, lever og lunger fra et får
2 mellemstore løg, finthakket
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. muskatnød
½ tsk. muskatblomme
2 ½ mellemfint (havre)mel
7 ½ dl. finthakket nyrefedt
2 ½ dl. oksebouillon
1 fåremave
Tilbehør:
Kartofelmos
Indvoldene afpudses for fedt og sener, eventuelle luftrør kasseres. Læg dem i en stor gryde og dæk dem med koldt vand. Vandet bringes i kog – og varmen dæmpes. Lad indvoldene stå og simre i 1 time ved svag varme.
Herefter tages indvoldene op af gryden, afdryppes og afkøles.
Indvoldene hakkes fint og røres godt sammen med løg, salt, peber, muskatnød, muskatblomme, havremel, nyrefedt og bouillon.
Farsen fyldes i fåremaven – pres alt luft ud af fåremaven og farsen. Del den i to halvdele og bind enderne omhyggeligt til med snor. Farsen skal kunne udvide sig under kogningen, idet fåremaven ellers vil briste. Maverne lægges i en gryde og dækkes med koldt vand, som langsomt bringes i kog. Varmen dæmpes herefter, så vandet kun simrer. Det må ikke koge kraftigt, da maven så kan briste. Lad retten småkoge i ca. 3 timer.
Fjern fåremaven – og server Haggis varm sammen med kartoffelmos.
Tips:
Under kogningen kan der eventuelt prikkes små huller med en spids kniv i fåremaven – dette kan forhindre at maven springer under kogning.