Jeg scorede lige en opskrift fra Rotte på en god pastasalat. Jeg skal have en fyr på besøg på mandag. En fyr jeg er helt væk i, så jeg vil gerne servere ham noget lækkert.
Jeg vil lave nedenstående pastasalat, men hvad kan jeg servere til? Help :-)
pasta
soltørrede tomater (efter behov)
avocado (efter behov)
pinjekerner
små æblestykker
lidt bacon
grøn pesto.
På forhånd mange tak :0)
Bleane
tilføjet af sunnyboy
hva
med en lækker tyk stegs bøf proteiner må der jo til *S*
tilføjet af Bleane
Jeg tænker nu på
noget lidt mere let, da det er en lidt tung menu. Det kunne du selvfølgelig ikke vide :0) Forslaget var ellers meget godt :0) Tak
tilføjet af sunnyboy
okay
sys bare det lød somom LIDT KØD!!!!
men okay
valnødde flutes bagt af sigtemel det sys jeg ville være ok ;-)
ha en fortsat god Lørdag..
mvh Jake
tilføjet af Bimmer ILP
En let og hurtig tre retters menu
Mit forslag:
En tomatsalat til forret:
Flasketomater i skiver
Løg i tynde skiver
Dressing: Aceto Balsamico + Jomfru Olivenolie
Hovedret:
Kartofler i både blandet med majsolie, oregano,
mild paprika, salt og peber bagt i et ildfast fad
Steg to tunsteaks til kartoflerne
En grøn salat af iceberg, tomater, agurk og champignon
Dessert:
En italiensk chokoladeis
tilføjet af tofly
jeg vil
foreslå dig ikke at komme bacon i pastasalaten, og så i stedet servere nogle lækre tigerrejer til i stedet.
Du kan evt. marinere tigerrejerne i hvidløg og lidt citronsaft inden du smider dem på en varm pande.
tilføjet af tykmås
pasta date
ja en mørbrad ville nok ikke være helt ved siden af, da gris går rigtig godt i spænd med de ting der er i pastasalaten, og så noget godt brød.
tilføjet af Middagsgæst
Og så smide pastasalaten ud?
Hvor dårlig en ide.
tilføjet af MyFriend
Ovnbagte butterdejskurve
Og lave så lige nogle ovnbagte butterdejskurve, hvori lægges tigerrejerne, som pyntes med finthakket rød chili.
tilføjet af Joanna
Svar til Bleane
Din salat lyder godt.
Du kan servere den med svinemørbrad.
Du får sådan en (hel) fra supermarked/slagter.
Du skærer alt hvidt fedt fra (der kan også være en membran omkring kødet) således at kødet er fri for alt overflødigt.
Du bruner den på panden, med lidt olie (solsikke/oliven)efter du har sat salt og pebber (groft) på kødet. Du har 3-4 stykker rosmarin grene på panden.
Når kødet er brun fra alle sider sætter du den på et ildfast fad. Et glas vand eller hvidvin i, og så i oven. 200 grader i 20-25 min.
Jo mere væske har du på fadet, jo mere "sauce" har du.
Du kan "supplere" med kartoffelbåde. Igen i oven (samtidig med kødet). Dog de skal have double så meget tid. Skal drejes midt i forløbet.
Du sætter vand (nok til at dække halv kartoffel) olie, salt, pebber, og rosmarin grene/blade i små stykker......klippes med saksen.
Dessert: Alm. Catre D'Or is er fint. Kan suppleres med pandekager (helst hjemmelavede)
Held og lykke