Konen ved det???
Mht. vinen, forudsat du ikke allerede HAR drukket den, ellers til en anden gang. -))
Ved stuetemperatur på egen flaske 45-60 min er passende.
Dekanteret kan 20 min sagtens gøre det.
Skål ;-))
tilføjet af beritom
Det ved enhver da
1-1½ time...og så må den meget gerne omhældes på karaffel ½ time før indtagelse.
tilføjet af La Donna*
Gør det ved MIN amarone
og du er en død mand!!
tilføjet af simon-says
Sådan!
Korrektheden må for søren ske fyldest.
*FB* - solrig sommer til dig
tilføjet af simon-says
Wrong
desværre.
*FB* - der ønsker sol og sommer til dig
tilføjet af sjoveren
Sludder og vrøvl med dig.
De anbefaler godt nok vist et par timers iltning... men en time er rigelig, jeg kan squ ikke smage forskel... og især vil jeg ikke vente så længe. Måske du så mener jeg vælger for høj temperatur??? Jeg holder af lune vine og gider ikke sidde og lune den i hånden,,, vinen altså ;-))
Desuden nyder jeg kun Amarone uden mad, det er måske også wrong??
Skåle hilsen ;-))
tilføjet af Steffson
Bosan 1998
Du har slet ikke travlt med denne super vin. Den smager stadig helt ung, så den skal iltes godt. Smager mindst lige så fortræffeligt dagen efter. Glæd dig og nyd den. Den dør ikke de første 10 år.
_Venligst Steffson, Kbh. [s]