Hej er der en der kan en opskrift på en (fedtfattig, ikke alt afgørende) mornay sauce, med ost, jeg har søgt, men har ikke kunnet finde noget.
Håber på svar , på forhånd tak.
tilføjet af sus38
jeg vil gerne hjælpe
men gider du lige skrive hvad du skal bruge "morney Sausen til "
er det til pasta el. hvad, venter dit svar!!
tilføjet af kuk kuuuuuk
mornysauce er en bechemelsauce med ost
som bruges til kogte blomkål, lagsagne, oog få andre retter, så hor vanskeligt kan det være.
bechemelsaucen er grundsaucen for alle hvide saucer og supper, så hvor vanskeligt kan det være.
på samme måde som maionaise er grundsaucen for alle kolde dressinger, romoulade, blue cheese dressing, thousand island, og utallige andre dressinger, så hvor vanskeligt kan det være.
man kan snyde med alle ting, og det gør de på alle de fine restauranter og pølsevogne.
i stedet for en smøropbagt sauce med fløde, bruges der vand, mælk, og meljævning, tilsat lidt flødeost og muskatblomme, hvor svært kan det være.
forlang at få ægte bearnaise, eller hollandaise sauce, og meget få kan lave det, spørg på jensen's bøfhus hvor de har 100 liter sauce spande med uægte sauce.
når du har bestilt din ægte bearnaise, holandaise, så sæt et tændstik under, og lad flammen skille saucen, hvis den ikke skiller er den falsk, hvor svært kan det være.
tilføjet af 16-årig dreng
Pastaret
Det er til en pastaret, håber du vil svare, jeg var gået fra min computer da du svarede.