Forlede skulle jeg lave hjemmelavet lasagne, det blev en gang suppe, smagte som lasagne men konsistensen????
Er der en her som kan give mig en god opskrift.
TAK
tilføjet af britzen
For meget bechamel sauce
og/eller for meget væde i kødsaucen, er grunden, næste gang så spar på det -
mvh
guller
tilføjet af grop
Hej Guller
Hej Guller,
prøv at gå ind på Arlas hjemmeside: www.arla.dk
de har mange gode opskrifter til både hverdag og fester. Held og lykke :o) fra Grop
tilføjet af britzen
Tak du ;D
Men det er ikke mig, der har problemet, jeg svarede bare spørgeren -
Søde hilsner
guller
tilføjet af Sunshine2
Italia.dk
Prøv den opskrift de har på Italia.dk. En hjemmeside med en masse italienske opskrifter... Når jeg laver hjemmelavet lasagne har jeg taget udgangspunkt i den. Bla. skal den heller ikke have samme temperatur hele tiden som de andre opskrifter, og det bliver den bedre af synes jeg... Du må også gerne prøve den jeg laver...
Nem hjemmelavet lasagne
4 personer
1 pakke friske bløde lasagne plader eks. Pastella
1 pakke hakket oksekød ca 400g
1 dåse hakkede tomater
1 karton purerede tomater
2 løg fint hakket
evt en pose baby spinat
olie til stegning
lidt kalve eller oksebouillon
et par laurbærblade, mens det koger
salt og peber
krydderier efter ønske, jeg bruger paprika og chili , evt. oregano eller basilikum
1 karton mornay sauce 5% fra Karoline ( eller hjemmelavet bechamel sauce)
1 pose revet ost, efter smag
Steg løg til de er bløde og tilsæt så kødet. Det brunes. Derefter tilsættes tomaterne og krydderierne. Kødsaucen har godt af stå min. en times tid. Husk at tage laurbærbladene ud.
Lasagnen lægges i lag, først lidt kødsauce i bunden, så et lage plader, mornay sauce og kødsauce og engang til til der ikke er mere, ca. 4 lag…Drys med revet ost på toppen. Der kan evt. også drysses ost i mellem lagene hvis man er vildt med ost….
Og så i ovnen, og her er tricket, der får det hele til at gå op i en højere enhed
De første ti minutter bages lasagnen ved 250 grader.
Når du kan se, at det hele bobler lystigt, så skruer du ovnen ned til 165-175 grader, og lader lasagnen bage færdig i løbet af 20-25 minutter ved den svage varme - så er den gennembagt, ikke brændt på, og pladerne risikerer ikke at blive tørre som pergamentpapir. Serveres med revet parmesan og evt. tomatsalat og en god rødvin.
tilføjet af grop
oohh Guller,
Oohh, det ser jeg nu, jeg var vist træt den dag :o)) he..he..
Nyder ellers dine debatindlæg, hilsen Grop.
tilføjet af mrbojangle-ureg.
en god ret
sommerret. Hvis man spiser brød eller salat til
og samtidig gemmer halvdelen til næste dag..