Hejsa! Jeg skal holde fødselsdag for nogen veninder på lørdag og menuen står på ristaffel, jeg kunne vildt godt tænke mig at finde en super opskrift på det og det skulle meget gerne være med kalkun/kylling... er der nogen der ligger inde med sådan en??? og hvikelt noget tilbehør plejer i og lave til?? på orhånd tak;)
tilføjet af Dansk kok
Den her er den bedste "fordanskede" udgave jeg kender
Her kommer min ide:
Kom noget olie i en gryde, varm op, tilsæt karry, tilsæt derfter kalkun eller kyllinge tern, brun af, tilsæt bouillonterning og ca ½ l. vand.Tiltæt 1-2 ds. bonduellemajs inc. væden.Lad koge igennem til kødet er mørt.
Rist kokos på en tør pande
Kog ris
Serveres med ta selv tilbehør:
Peberfrugt i tern, saltede peanuts, rosiner, agurk, tomater, syltede hvidløg, kinaradise i tern, ananas i tern (kun fantasien sætter grænser)
Værså god.. nemt og sundt
tilføjet af Arbejdsmand
Den minder til forveksling
om den vi får i kantinen om fredagen. Den må godt være lidt mere eksotisk når det er til gæster.
tilføjet af fink
kylling i carry
Du køber en kylling i Netto til 50 kr. Kyllingen skylles i kold vand og kommer i en stor gryde med vand der dækker den og boullion terning. Den koges svagt en time til kødet nemt skiller. Kyllingen tages op til afkøling, der efter pilles den i små stykker. Vandet gemmes til sovs, si det inden brug. Bag en sovs op af marg. og mel. Husk carry og salt og cocosmælk. Tilbehør er æblestykker, rosiner, kokosmel, hakket jordbær, tranebær, ananas, peanuts. Og Basmataris til evt. flutes hilsen Lise