8tilføjet af

Chili-salsa eller lignede

Hej.
Jeg har en masse friske, røde chili i mit drivhus som jeg faktisk ikke helt ved hvad jeg skal bruge til. Er der en der har en opskrift på noget salsa eller andet som man f.eks. kan bruge til mexicanske pandekager og lignende???
På forhånd tak, Kiara
tilføjet af

Denne her er HOT *S*

Chili pasta.
10 tørrede, røde chili
6 fed hvidløg
2 tsk. spidskommen
2 tsk. hvidvinseddike
5 soltørrede tomater
½ tsk. salt
olivenolie
Det hele blendes og du tilsætter olivenolie efter behov. Kan opbevares i et gals på køl.
En varm hilsen herfra.
tilføjet af

denne her er HOT..*S*

10 tørrede, røde chili
6 fed hvidløg
2 tsk. spidskommen
2 tsk. hvidvinseddike
5 soltørrede tomater
½ tsk. salt
olivenolie
Det hele blendes og du tilsætter olivenolie efter behov. Kan opbevares i et gals på køl....OBS. Det er r**stærkt*
tilføjet af

HOV HOV

Troede ikke den gik igennem første gang, nå men alle goe gange 3 ikk.
hilsen
tilføjet af

Friske contra tørrede

Dejligt med en opskrift :-)
Men tror du jeg skal bruge flere eller færre chili da mine jo er friske og ikke tørrede???
tilføjet af

Hej Kiara..

Jo du skal lade chillierne lige i vindueskarmen i solen i ca 1 uges tid så de tørre let, de skal stadig være bløde i skindet når du anvender dem. Lov mig at du prøver denne opskrift den er virkelig virkelig go' kan du tro. *S*
tilføjet af

Sv.: Hej Kiara

Det lover jeg :-)
tilføjet af

*S*

Du kan bruge chili pastaen som tilbehør til f.eks. oksesteaks ,hjemmelavede burgere eller som dip :o)
tilføjet af

Syltede chili

Jeg har slev dyrket bunker af chili.
Når sæsonnen er ved at være ovre sylter jeg ganske enkelt resten.
Jeg bruger en ganske almindelig syltelage (sukker, edikke, salt), prikker
chilierne og giver dem et kort opkog i lagen.
Op med dem, kog lagen ind og ned i skoldede glas, der er skyllet med en anelse
Atamon.
Opskriften kan med fordel krydres efter lyst, har også somme tider syltet
masser af hvidløg med (fordi jeg også godt kan lide syltede hvidløg).
Lad dem stå 14 dage før du begynder at bruge dem. Hvordan? Efter lyst: Hakkede
på en makrelmad, i en salat, som tilbehør osv. Afhænger selvfølgelig meget af type/
styrke. Til syltning er de aller vildeste ikke så gode.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.