Gode gedeoste?
Hejsa!
Nu har min kæreste så endelig fået mig overbevist om gedeosts fortræffeligheder (efter jeg ikke har kunnet lide det i mange år). Han har fødselsdag på lørdag. I den forbindelse kunne jeg godt finde på at lave en skovkurv af forskellige gedeoste, her kunne jeg så godt bruge nogle tips.
Jeg kender stort set kun myseosten fra Gudbannsdalen i Norge, gedefeta fra Nørager Mejeri samt nogle franske "gedeost-tærter", som grilles (oplevede jeg i sydfrankrig sidste år - man kan bare gå og spise sådan en lækker grillet gedeosttærte som snack!).
Men som sagt - jeg er ret ny i gedeoste - nogle, der kan anbefale nogle gode, som måske også er lidt unikke? Vil jo gerne overraske min kæreste :-)
Nu har min kæreste så endelig fået mig overbevist om gedeosts fortræffeligheder (efter jeg ikke har kunnet lide det i mange år). Han har fødselsdag på lørdag. I den forbindelse kunne jeg godt finde på at lave en skovkurv af forskellige gedeoste, her kunne jeg så godt bruge nogle tips.
Jeg kender stort set kun myseosten fra Gudbannsdalen i Norge, gedefeta fra Nørager Mejeri samt nogle franske "gedeost-tærter", som grilles (oplevede jeg i sydfrankrig sidste år - man kan bare gå og spise sådan en lækker grillet gedeosttærte som snack!).
Men som sagt - jeg er ret ny i gedeoste - nogle, der kan anbefale nogle gode, som måske også er lidt unikke? Vil jo gerne overraske min kæreste :-)