10tilføjet af

Grissehaler og brunkål

Meget sjovt, men jeg havde min far til aftensmad i går aftes, i gætter aldrig hvad vi fik, Ok jeg skrev det i indlæget, men siden min mor døde havde han aldrig fået så god mad sagde han, også sad vi og så STARGATE SG1 på DVD, mange afsnit.
Min far har en åndsvag lille hund (bølle), det var en han og min mor fik Pga de havde købt en magen til gennem en "hundehandler" i Nakskov, han impoterede hunde fra polen, de døde efter Ca 2-3 måneder, men så var der en sød taxi charfør i Frederikshavn der godt ville give dem en nu "bølle" og den fik de så.
(bølle) har aldrig kunne holde sin kæft, den gør altid, men i går?, den var sammen med mine katte, ingen ballade, ingen VOV Osv, og hvad kan man så lære af det?, jo små hunde kan godt lide brunkåæ og grissehaler, den fik nemlig resterene fra os😉.
Jeg skal havde "rester" i dag, man sover så godt på fuld mave😃, også smager det bare så godt.
Jeg tror der er så mange skildsmisser i Danmark Pga der ikke bliver lavet nok brunkål med grissehaler, ingen mænd kan være sure med maven fuld af god mad😉.
Med mange glædelige jule Hilsner Poul jørgensen
tilføjet af

Mon ikke skilsmissen kommer dagen efter

når luften i maven presser sig på.
tilføjet af

Nu er jeg skide misundelig.

Brunkål - Åh ja brunkål, denne pragtfulde spise som jeg er for dum til selv at kunne lave, ikke fordi det kniber med at svinge gryder potter og pander, faktisk får jeg meget ros for min madlavning.
Men brunkål, det er der kun en som kan lave, jeg må se om ikke jeg kan lokke hende ud på en lille ferie og så få hende til at fremtrylle denne spise.
Dog kan jeg godt undvære grisehaler, det er ikke lige mig, husker så ikke lige hvad vi ellers får der til, men det smager så englene synger og man bliver bare så glad og tilfreds.
1000 tak for ideen -
tilføjet af

Eddermame godt.

Jeg ikke skal være i stue med jer! 😉😃😃😃
http://www.youtube.com/watch?v=CX4cGhQW5Ec
tilføjet af

Bacon

- du kan lave brunkål på bacon. Men gris er det stadigvæk, hvis det er´dét, der er problemet.
tilføjet af

ja ja Poul

Men min mand vil ikke have grisehaler. I går fik vi hjemmelavet rødkål, frikadeller, kartofler og sovs.
Men ikke for det, jeg elsker skam brunkål, bare min mand gad spise det. Men hvis du tror jeg ville tage mig af en mand ville skilles på grund af maden, så tager du fejl. De tider er forbi, hvor maden kun "hænger" på kvinden. Det ved du også godt. 😉 Om det så skulle være skyld i skilsmisserne, nej, det tror jeg faktisk ikke på.
Også glædelig jul til dig. 🙂
tilføjet af

Det er skidelet

bogstaveligt talt 😃
Da det skal langtidstilberedes kan man nu godt blive overrasket over hvor lidt et hvidkålshoved fylder, så hvis de er små så køb 2.
Man kan bruge hvad som helst grisekød, blot ikke for magert da det er fedtet der giver "cremen".
Grisehaler og -tæer er udsøgt kød, samt det fra hovedet, derfor får man den bedste sylte derfra. Desværre bruger ikke mange mere, heller ikke kødindustrien, dette gode kød til noget, så det er sjældent at man kan købe en ordentlig sylte.
tilføjet af

Til prutmad

og brunkål spiser vi flæsk/ribbensteg som brunes og koges med i brunkålen. Grisehaler er hellere ikke noget for os.
Men brunkål er ikke lørdagsmad😮, da jeg ikke gider pruttelugten fra brunkålen og lugten bagefter😃, så det plejer at være hverdagsmad, så kan man prutte af på sin arbejdsplads😃, og give sine arbejdskolleager noget gas😃😃.
tilføjet af

Frikadeller ?.

Det fik mig til at huske noget "sjovt", da jeg fik mine børn, der kunne de ikke lide frikadeller Pga løgne, og det skal der ligesom i frikadeller, men Ok, jeg kunne heller ikke fordrage løg da jeg var lille, også fandt jeg på at putte løgne i blenteren også i frikadellerene, så kunne de godt spise dem.
Din mand har nok engang fået brunkål hvor sukkeret var branket, så bliver det en bitter afære, også forstår jeg ham godt, men ellers er brunkål bare godt.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jeg er skildt.

Hun duede ikke, hun kunne ikke lave brunkål😃, nej jeg tror at det med "luften" kan skyldes at det ikke har fået nok, eller har kogt i lang tid nok, jeg har aldrig haft problemer med "luft", jo hvis jeg spiser meget råt kål, så kommer der godt nok "luft"😉.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Nej, Poul

den passer ikke. Selv om det koger længe giver det "luft". Det ville du vide, hvis du havde lavet brunkål ofte og på gammeldags maner.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.