hej
jeg skal bage nogle boller der skulle holde sig gode længe, kender i dem??
tilføjet af Anonym
hemmeligheden er...
... at du ikke skal putte for meget mel i dejen. For meget mel gør bollen hurtigt tør. Lav en forholdsvis fugtig dej og sørg så til gengæld for at have godt med mel på hænderne, når du former bollerne, så de ikke hænger i dine fingre!
Du kan bruge en hvilken som helst opskrift - bare hold lidt igen på melet.
Og ellers er godt tips at bruge mælk i stedet for vand, eller 1/3 A38 og 2/3 vand, eller smelte lidt smør og putte i dejen.
God fornøjelse!
Venlig hilsen en kommende hjemkundskabslærer...
- de boller der holder sig længst (2-3 dage) synes jeg er grahamsboller, men hvis det er almindelige boller vi taler om er det som husholdningslæreren siger et spørgsmål om at spare på mel, du må godt spare så meget at de skal sættes på pladen med to skeer.
tilføjet af tofly
Italiensk
Italienske brød holder sig længere så jeg ville bage noget med durum