har nogen en opskrift på en kold grøn sauce til fisk?fik en hvor jeg tror den var lavet af mayo og måske creme fraiche,men hvad der ellers var i ved jeg ikke!
tilføjet af JensenDK
Her er par muligheder
Mulighederne er uendelige, du ved smag og behag, men her er et par:
I majonaisen eller creme fraisen (temperamentssag) kan puttes mange forskellige krydderurter, og mange forskellige på en og samme gang.
Persillie er jo en klassisk fiske krydderurt, men jeg kunne også foreslå min favorit basilikum, og dertil timian (der findes en helt speciel citrontimian som er fremragende til fisk), salvie og estragon (begge i begrænsede mængder) - og så under alle omstændigheder hvidløg og citronsaft.
Nu er det jo ikke højsæson for krydderurter, så her er et alternativt forslag:
Et par ansjosfiletter, en skefuld kapers, 2-3 syltede agurker - og så stadig hvad du kan finde af de ovennævnte krydderier, citronsaft og hvidløg. Blende, blende blende. Grønt og velsmagende.
tilføjet af anonym
tak!
tak det vil jeg prøve!
tilføjet af LZD
Grøn sauce
Jeg kan anbefale:
1 bæger creme fraiche 38%
1 bæger creme fraiche 18%
Basilikum
Dild
Evt. persille
Salt og peber
Blendes med en stavblender
Passer også rigtig godt til kylling :-)