- men det skal være af god kvalitet. Helst en 75% og gerne med nødder og nu siger de i fjernsynet at det er meget sundere end light og sukkerfrit fuselslik.
- Jeg blver så glad, når jeg får ret.
- Spiser du kun slik af god kvalitet eller tror du på light produkter?
tilføjet af tofly
en god
lindt 75% er ikke afvejen hvis man vil have lidt godt og sødt og samtidigt ikke vil have så fed slik, ellers køber jeg ikke så meget slik, men når jeg gør, så er det med sukker.
tilføjet af Slik Syg
lidt godt og sødt
Skaf mig en kvinde med sukker syge
tilføjet af studinemusen
Jeg vidste det!!
Har altid synes alle de light produkter har været til grin. Og er faktisk træt af at man i mange tilfælde ikke kan få almindelige produkter, men kun light. Og så siger de at de ikke er bedre, nogle gange enda værre. Holder mig helst langt væk fra den slags..
tilføjet af dulkis
Jeg har fuldstændig samme holdning
- foretrækker til alle tider lidt af den dyre vare istedet for en bunke af deres "skraldespandsfoer" - *S*
- Mange af lightprodukterne er jo nærmest gift og i den sidste ende handler det om portioner.
tilføjet af studinemusen
Anden
Anden siger i et af sine shows (tal for dig selv hvis jeg husker rigtigt) at man skal kalde ting det de er ligesom man gør på tegnsprog (om så gør det på tegnsprog ved jeg ikke) Men han siger at kaffe hedder brun, cola hedder brun med brus. Egentlig meget logisk :-)
Han mener så også at cola light skulle hedde: brun med brus, uden sukker, der tilgengæld giver selvlysende børn. Og det har han jo ret i.
;-)
tilføjet af gisiger
økologisk slik
Jeg spiser kun økologisk slik og chokolade. Har selv lavet lakrids og vingummi til datter for mange år siden med æteriske olier og naturlige ingredienser. Fra kursus på Urtegården.
Øko-slik kan købes i alle helsekoster og Irma har også en del.
Alle de tilsætningsstoffer og farvestoffer gør jo menneskene syge!
Melissa (homøopat med speciale i allergier, børne- og kvindsygdomme)
tilføjet af dulkis
hmmm
- Ja jeg har ikke været nær så sød en mor. Her var slik og sodavand forbudt til man var 5 - undtaget var dog et lille stykke Anton Berg marcipanbrød, som var "fredagsslik" - og så har is været tilladt lejlighedsvis.
- økolgisk eller ej, så tror jeg ikke børn har behov for slik, men det kan jo være en del at det at forsøde tilværelsen.