når I spiller fiskefilet. Altså noget spændende, ikke bare smørsovs/persillesovs og remulade....
Har I også en god ide, som kan kombineres med fiskefars?
På forhånd mange tak
tilføjet af Anonym
Der skal selvfølgelig
står spiser i stedet for spiller... thihi....
tilføjet af anonym
hmm
vi får gerne rugbrød, rejer, asparges, dild, og mayonaise, (stjerneskud)
tilføjet af HER-NU
Spinat
Jeg kan godt lide at ( spille he he ) spinat sovs til med en lille klat fløde og så et par skiver citron til fisken, det smager bare ummmmmmm
Hille her fra
tilføjet af Olde
Knettir
kan jeg anbefale.
Fisk (sej eller torsk) køres igennem kødhakkeren.
Salt og peber tilsættes.
Kom fåretalgklumper, løg og rosiner i.
Ælt det godt-form dejen til runde klumper og kog dem i ½ time.
Server gode kartofler og smørsovs til.
NU fil jeg mundvand!
Retten stammer fra Færøerne.
tilføjet af gaaads
vi får dejlig
gulerodssalat med appelsinjuice og rosiner, små mandariner fra dåse