En æggeblomme røres med op til 2 dl olie.
husk at æggeblommen og olien skal have den
samme temperatur, så mayonnaisen ikke skiller ad.
Du kan smage den til med salt, citron mv, alt
efter smag og behag.
tilføjet af anonym.....
tror du kan
gå ind på en hjemmeside der hedder kogebogen der er alle mulge slags opskrifter prøv på google og skriv kogebogen
held og lykke
tilføjet af anonym.....
som sagt
køb nogle tuber mayo i superen og du har en go mayo håber det var til god hjælp
tilføjet af joan
hjemmelavet mayonaise
hæld 2 dl. rapsolie op i et decilitter mål kom et hel æg i og lidt salt og hvid peber
Sæt en blænderstav ned i bunden og rør på højeste hastighed, lad blenderstaven blive i bunden til mayonaisen er stiv, VIGTIG æg og olie skal komme fra køleskab
tilføjet af Alice
Hjemmerørt mayonnaise
Her er hvordan jeg rører min egen mayonnaise. (Har gjort i 40 år).
Ingredienserne skal tages ud af køleskabet i god tid.
Tag 2 pasturiserede æggeblommer, salt, citronsaft og raspolie. Æggeblommerne skal piskes (elpisker) seje med salt, derefter lidt citronsaft.
Start med at røre olien i dråbevis, derefter kan du tage lidt mere ad gangen, husk at piske til blommerne har optaget olien hver gang.
Dette giver en stor potion mayonnaise ca. 2 - 3 dl. Den kan holde sig i køleskabet i lang tid.
Ps. Denne metode er idiotsikret:O)
MVH Alice