im nuts
about that nut!
Er du ligesom mig helt pjattet med peanuts, så vil denne her opskrift garanteret falde i din smag. Oprindeligt er opskriften med hasselnødder, men da jeg ikke kan tåle dem, prøvede jeg med peanuts og WOW...
Ing. 6 stk.
75 g. sukker
75 g. smør/margarine
½ spsk. fløde/mælk
2 spsk. hvedemel
50 g. saltede peanuts( mast med en kagerulle)
Tænd ovnen på 200 grader
Kom smør, mælk, sukker og hveemel i en kaserolle pisk en gang i mellem og varm op til smørret er smeltet og massen har en jævn konsistens.
Kom peanuts i og rør rundt.
Læg bagepapir på en bageplade og sæt dejen på pladen men en teske
Kagerne flyder meget ud, så læg kun 6 klatter på hver bageplade.
Stil i ovnen 8 ca. 8 min, til kagerne er lysebrune
Tag kagerne ud, mens de er varme kan de formes.Rul dem til et rør-læg dem over et glas for at få en kurv, eller læg dem sammen to og to med fyld i
Fyldet kan være flødeskum, frugter, tyk vaniliecreme eller hvad man nu synes om.
Her er foto af nogle jeg har lavet med hasselnødder og hindbærflødeskum
http://www.fotokritik.dk/kritik.html?pic=348793
Er du ligesom mig helt pjattet med peanuts, så vil denne her opskrift garanteret falde i din smag. Oprindeligt er opskriften med hasselnødder, men da jeg ikke kan tåle dem, prøvede jeg med peanuts og WOW...
Ing. 6 stk.
75 g. sukker
75 g. smør/margarine
½ spsk. fløde/mælk
2 spsk. hvedemel
50 g. saltede peanuts( mast med en kagerulle)
Tænd ovnen på 200 grader
Kom smør, mælk, sukker og hveemel i en kaserolle pisk en gang i mellem og varm op til smørret er smeltet og massen har en jævn konsistens.
Kom peanuts i og rør rundt.
Læg bagepapir på en bageplade og sæt dejen på pladen men en teske
Kagerne flyder meget ud, så læg kun 6 klatter på hver bageplade.
Stil i ovnen 8 ca. 8 min, til kagerne er lysebrune
Tag kagerne ud, mens de er varme kan de formes.Rul dem til et rør-læg dem over et glas for at få en kurv, eller læg dem sammen to og to med fyld i
Fyldet kan være flødeskum, frugter, tyk vaniliecreme eller hvad man nu synes om.
Her er foto af nogle jeg har lavet med hasselnødder og hindbærflødeskum
http://www.fotokritik.dk/kritik.html?pic=348793