italienske kødboller
kødboller
500 g hk oksekød
hvidløg efter smag (4-5 fed)
1 æg
100 g revet ost
2 spsk rasp
1 spsk hk persille
salt
tomatsauce
200 g bacon i tern
3 dl tomatpure (beauvais er bedst)
5 dl vand
1 oksebouliion
1 lauerbærblad
revet ost
fremgangsmåde
ælt alt til kødbollerne sammen og steg dem på en pande til de er gennem stegte de skal være på størrelse med en valnød.
steg baconen i en gryde tilsæt vand,tomatpure,laurbærblad,persille og kog det sammen i 5 min og tilsæt så kødbollerne og lad det koge i 10 min.
serveres med pasta og revet ost
god appetit
500 g hk oksekød
hvidløg efter smag (4-5 fed)
1 æg
100 g revet ost
2 spsk rasp
1 spsk hk persille
salt
tomatsauce
200 g bacon i tern
3 dl tomatpure (beauvais er bedst)
5 dl vand
1 oksebouliion
1 lauerbærblad
revet ost
fremgangsmåde
ælt alt til kødbollerne sammen og steg dem på en pande til de er gennem stegte de skal være på størrelse med en valnød.
steg baconen i en gryde tilsæt vand,tomatpure,laurbærblad,persille og kog det sammen i 5 min og tilsæt så kødbollerne og lad det koge i 10 min.
serveres med pasta og revet ost
god appetit