1tilføjet af

italienske kødboller

kødboller
500 g hk oksekød
hvidløg efter smag (4-5 fed)
1 æg
100 g revet ost
2 spsk rasp
1 spsk hk persille
salt
tomatsauce
200 g bacon i tern
3 dl tomatpure (beauvais er bedst)
5 dl vand
1 oksebouliion
1 lauerbærblad
revet ost
fremgangsmåde
ælt alt til kødbollerne sammen og steg dem på en pande til de er gennem stegte de skal være på størrelse med en valnød.
steg baconen i en gryde tilsæt vand,tomatpure,laurbærblad,persille og kog det sammen i 5 min og tilsæt så kødbollerne og lad det koge i 10 min.
serveres med pasta og revet ost
god appetit
tilføjet af

italienske kødboller

Kødbollerne bliver endnu bedre, hvis de trilles i majsmel og herefter steges i olivenolie. Således bliver de helt sprøde!
Det kan også anbefales at tilsætte farsen hakkede pinjekerner og persillen kan erstattes af frisk basilikum. Prøv også at spise med gnocchi istedet for pasta.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.