Sushi
Du skal bruge:
Riseddike
Ris
Specielt tang til sushi
Laks, agurk, advokado og hvad du ellers kunne tænke dig af fyld
Evt. wasabi
Sushi-ruller
Du lægger dit tang med den blanke side nedad på sushi-rulleren. Du spreder risen ud i et ret tyndt lag, men med rimeligt mellemrum mellem kanten. Når du har gjort dette, skærer du grøntsagerne og fisken tyndt og langt, og så lægger du det på risen. Så blander du riseddike og lidt wasabi, og smør det på kanten så det klistrer når du ruller. Så ruller du det sammen med sushi-rulleren stramt. Sørg for, at det sidder godt sammen. Nu skærer du enderne af, og smider dem ud. Så skærer du ellers bare sushi'en ud i små ruller.
Så stiller du det i køleskabet i et par min. og så kan det serveres!
Riseddike
Ris
Specielt tang til sushi
Laks, agurk, advokado og hvad du ellers kunne tænke dig af fyld
Evt. wasabi
Sushi-ruller
Du lægger dit tang med den blanke side nedad på sushi-rulleren. Du spreder risen ud i et ret tyndt lag, men med rimeligt mellemrum mellem kanten. Når du har gjort dette, skærer du grøntsagerne og fisken tyndt og langt, og så lægger du det på risen. Så blander du riseddike og lidt wasabi, og smør det på kanten så det klistrer når du ruller. Så ruller du det sammen med sushi-rulleren stramt. Sørg for, at det sidder godt sammen. Nu skærer du enderne af, og smider dem ud. Så skærer du ellers bare sushi'en ud i små ruller.
Så stiller du det i køleskabet i et par min. og så kan det serveres!