Jeg har en pose med kød- og melboller.
Det kan ikke være rigtigt at jeg bare skal hælde dem i en gryde og koge dem; der skal vel noget smag i vandet?
Jeg kan desværre ikke finde ud af det, så håber du kan være til hjælp 🙂
tilføjet af live.your.life
Jeg har også suppeurter.
🙂
tilføjet af anonym
Hmmm
Du skal bestemt ikke koge melboller, så bliver de da ødelagt. http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/5692/Suppe-opskrifter/Suppe--Som-min-mor-lavede-den.
Det er meget lettere, du læser dette. Du kan nøjes med en stor kylling. Eller oksekød . Du kan også undvære kraftben, men det giver naturligvis meget mere smag. Oksekød giver en bedre smag end høns eller kylling. Eller skal vi sige mere kraft.
Du behøver heller ikke at si suppen, som der står. Den skal heller ikke koge 4 timer medmindre det er en sej høne. To til tre timer alt efter kødet. Hvis det var mig ville jeg vælge noget oksekød og ikke mere. Jeg går ud fra I ikke er så mange.
De grøntsager, der står i opskriften passer udemærket.
Til sidst kommer du dine boller i, som varmes, de må ikke koge. Men hjemmelavede melboller er meget bedre.
Det tager noget tid, at koge suppe. Du kan også købe Mou oksekødsuppe, si den og komme friske grøntsager på. Til sidst varmer du kød og melboller. Husk ikke koge.
Men så mangler du kødet. Skal det være nemt kunne man købe et par kyllingebryst og koge dem. Så har du både suppe og kød.
Nu kan de selv tage stilling til om det skal være det nemme eller mere besværlige.
tilføjet af live.your.life
TAK!
Tusind tak for svaret. Skulle lige til at hælde mine kød- og melboller i gryden for at koge dem!
Det var sødt af dig, at bruge tid på at svare på mit indlæg 😉
tilføjet af Ham der
grøntsager
Hak nogle gulerødder, porre, løg, persillerod, og kog dem ved lav varme i nogle timer.
Tilsæt salt.
Evt. boullion hvis du synes der mangler smag.
For mere smag kan tilsætte et suppeben (fra slager eller supermarked) eller fx et kyllingeskrog.
Si grøntsagerne fra, hvis du vil have en klarsuppe.
Hvis du vil have e tyk suppe, fatter du stavblenderen og blender grøntsagerne ned i gryden.
Tilsæt kødbollerne og lad det småsimrer i 5 min til kødbollerne er gennemvarme.
tilføjet af anonym
nemt...
på den helt nemme måde er det jo meningen, at du skal bruge posen med de blandede kød/mel boller til at hælde oveni hønsekødssuppen (færdiglavet-frost), som du så varmer i gryden sammen...