SuperDebat.dk > Mad & Vin > Det internationale køkken
3tilføjet af Jensen55
I Kina spiser de ræv..
I Kina har man nu fundet kød fra ræv, mink og rotter i den populære kinesiske fondue. [:X] [:X] Føj siger jeg bare. Kan vi snart forvente noget lignende herhjemme? Rottekød i københavnske restauranter?
Det er desværre ikke så overraskende, må jeg indrømme. Det er umuligt at komme den slags madsvineri til livs, og er kødet tilberedt på en bestemt måde kan man sikkert ikke smage forskel alligevel. Det er dog noget forbandet svineri at der her også er tale om selvdøde og syge dyr.
tilføjet af Frikadelledanskeren
I Kina spiser de ræv..
Det er desværre ikke så overraskende, må jeg indrømme. Det er umuligt at komme den slags madsvineri til livs, og er kødet tilberedt på en bestemt måde kan man sikkert ikke smage forskel alligevel. Det er dog noget forbandet svineri at der her også er tale om selvdøde og syge dyr.
Hold nu op, forbrugerne vil jo have det billigt, så hold op med at pive, og de vindøjede kinesere spiser jo så at sige alt, sågar også hinanden af og til. 😖