hej - jeg plejer at lave nogen rigtig gode fyldte kyllingbryster. Nu vil jeg så gerne bruge dem til en festbuffet, og vil gerne vide om det er noget jeg ka' forberede? Tror i jeg kan enten forstege dem eller stege dem helt og så fryse ned - eller er det bedre at fylde dem dagen før, så stege dem færdig i ovn selve dagen?
tilføjet af hillelil
Jeps
Hejsa,
Umiddelbart ville jeg sagtens mene, at du kan fryse dem! Jeg fryser i hvertfakd ofte kylling, som har fyld af feta, soltørrede tomater, hakkede mandler og persille.
Men hey, Du kan da godt lige afsløre hvad dit fyld består af❓:)
tilføjet af anonym
Jamen det er
næsten det samme, med feta og soltørrede tomater!det lyder altså lækkert med mandler og persille også...mums..måske det er den nye for mig!
Hvad gør du, fylder du de rå, fyldte stykker - eller steger færdig og fryser det ned så det bare kan varmes? Er der nogen triks?
tilføjet af Gorenje
Ja -
De kan godt fryses.
tilføjet af hillelil
Hej igen :)
Hej Igen,
Fryser dem efter de er stegt på panden (da det som regel er når der er noget tilbage fra aftensmaden.)
Men ja, prøv lige med en gang hakkede mandler i fyldet; det bliver ritig sprødt og dejligt :)
PS: Når jeg tager dem ud af fryseren "pensler" jeg brysterne med lidt vand (kyllingebrysterne ikke mine egne :D) og giver dem 20 min. i ovnen. Vandet gør, at de ikke bliver tørre!
God fornøjelse :)
Kh. Hillelil