vi mangler en side hvor kokke bestemt ikke
skal søge arbejde.
de fleste faglærte tjenere og kokke har en faglig interesse i at arbejde med friske råvarer, og lave ægte mad lige fra begyndelsen, men utallige useriøse "restaurenter bruger færdiglavede saucer og frosne grønsager, samt diverse pulvere der blot skal piskes for at lave fromager og falsk piskefløde.
hjemmebagt brød, er heller ikke rigtigt hjemmelavet, næsten alle restaurenter kører med rugbrøds blandinger og flutes blandinger der blot skal røres sammen med vand, og pulveret til rugbrød er så giftigt at man får eksem hvis man rører ved det.
desuden kører de også med vakum pakkede skrællede og kogte kartofler, der ligger i en farlig gift i plastikposer, samme kartofler bruger de i storkøkkener til de syge og ældre borgere.
frosne hindbær er så forgiftede af kloak vand at utallige mennesker er blevet syge, sidste år blev 40 syge på et plejehjem og 6 personer dæde af at spise bærene.
det er konstant de samme restaurenter der søger personale konstant, og fagforeningerne går ikke ud og advarer imod de dårlige arbejdsforhold.
løn efter kvalifikationer er et vidt begreb, og naturligvis er det arbejdsgiveren der bestemmer hvor kvalificeret en medarbejder er, inden for det offentlige stilles der ingen krav om erfaring, man skal blot være indstillet på at give borgerne en ualmindelig dårlig behandling, og forstå at køre diverse sager i langdrag.
på menuen.dk kan man læse udtalelser om diverse restaurenter, og generelt er gæsterne utilfredse med at de skal betale en formue for en enkelt skive opdrættet norsk laks, der er fodret med farve og medicin.
de fleste restaurenter har tallerken servering, hvilket betyder at gæsten ikke kan få suplement, så derfor må gæsten købe en ny portion for at blive mæt.
mange gæster tror at det er gastronomi når kokken hælder lidt sauce- glace rundt på tallerknen, men det er ren og skær synsbedrag, og stammer oprindeligt fra dessert verdenen.
ved evt, selskaber, så forlang en skriftlig erklæring på at kartoflerne er håndskrællede i restaurenten, og forlang desuden at de ægte saucer såsom bearnaise og hollandaise er ægte, og lavet på friske rå æggeblommer og ægte smør, man kan teste saucen med en ligther, hvis saucen skiller når den får varme, så er den ægte, hvis ikke, så smid lortet på gulvet.
winersnitzel er normalt lavet af kalveinderlår, men mange snyder og bruger mørbraden fra gamle søer, der har produceret utallige kuld smågrise.
benløse fugle er normalt lavet af okse inderlår, men mange slagtere svindler, og bruger det slimede kæbekød der sidder under grisenes "kinder.
ingen røgvarer er ægte, der er ingen der bruger rygeovne mere, istedet for bruger de en tjæreblanding fra en dåse som de blot pensler på kødet, så derfor er der ingen garanti for holdbarheden, det gælder for ålerøgende skinker, røget flæsk, hamburgryg og utallige andre svindelprodukter.
køb kun oksekød hos slagtere man har kendskab til, og ikke i diverse supermarkeder, for oksekød skal modne i mindst 28 dage efter slagtningen, og supermarkerne sælger det nyslagtede kød næsten samme dag, dog pakket med vacum, men det er ikke modnet, så halvdelen af kødet går til spilde.
forbød hakket kød, det er så fuld af bakterier og kødorme, på grund af de store overflader.
de fleste faglærte tjenere og kokke har en faglig interesse i at arbejde med friske råvarer, og lave ægte mad lige fra begyndelsen, men utallige useriøse "restaurenter bruger færdiglavede saucer og frosne grønsager, samt diverse pulvere der blot skal piskes for at lave fromager og falsk piskefløde.
hjemmebagt brød, er heller ikke rigtigt hjemmelavet, næsten alle restaurenter kører med rugbrøds blandinger og flutes blandinger der blot skal røres sammen med vand, og pulveret til rugbrød er så giftigt at man får eksem hvis man rører ved det.
desuden kører de også med vakum pakkede skrællede og kogte kartofler, der ligger i en farlig gift i plastikposer, samme kartofler bruger de i storkøkkener til de syge og ældre borgere.
frosne hindbær er så forgiftede af kloak vand at utallige mennesker er blevet syge, sidste år blev 40 syge på et plejehjem og 6 personer dæde af at spise bærene.
det er konstant de samme restaurenter der søger personale konstant, og fagforeningerne går ikke ud og advarer imod de dårlige arbejdsforhold.
løn efter kvalifikationer er et vidt begreb, og naturligvis er det arbejdsgiveren der bestemmer hvor kvalificeret en medarbejder er, inden for det offentlige stilles der ingen krav om erfaring, man skal blot være indstillet på at give borgerne en ualmindelig dårlig behandling, og forstå at køre diverse sager i langdrag.
på menuen.dk kan man læse udtalelser om diverse restaurenter, og generelt er gæsterne utilfredse med at de skal betale en formue for en enkelt skive opdrættet norsk laks, der er fodret med farve og medicin.
de fleste restaurenter har tallerken servering, hvilket betyder at gæsten ikke kan få suplement, så derfor må gæsten købe en ny portion for at blive mæt.
mange gæster tror at det er gastronomi når kokken hælder lidt sauce- glace rundt på tallerknen, men det er ren og skær synsbedrag, og stammer oprindeligt fra dessert verdenen.
ved evt, selskaber, så forlang en skriftlig erklæring på at kartoflerne er håndskrællede i restaurenten, og forlang desuden at de ægte saucer såsom bearnaise og hollandaise er ægte, og lavet på friske rå æggeblommer og ægte smør, man kan teste saucen med en ligther, hvis saucen skiller når den får varme, så er den ægte, hvis ikke, så smid lortet på gulvet.
winersnitzel er normalt lavet af kalveinderlår, men mange snyder og bruger mørbraden fra gamle søer, der har produceret utallige kuld smågrise.
benløse fugle er normalt lavet af okse inderlår, men mange slagtere svindler, og bruger det slimede kæbekød der sidder under grisenes "kinder.
ingen røgvarer er ægte, der er ingen der bruger rygeovne mere, istedet for bruger de en tjæreblanding fra en dåse som de blot pensler på kødet, så derfor er der ingen garanti for holdbarheden, det gælder for ålerøgende skinker, røget flæsk, hamburgryg og utallige andre svindelprodukter.
køb kun oksekød hos slagtere man har kendskab til, og ikke i diverse supermarkeder, for oksekød skal modne i mindst 28 dage efter slagtningen, og supermarkerne sælger det nyslagtede kød næsten samme dag, dog pakket med vacum, men det er ikke modnet, så halvdelen af kødet går til spilde.
forbød hakket kød, det er så fuld af bakterier og kødorme, på grund af de store overflader.