luftig kagecreme som er mere fromageagtig(hullet) end den almindelige tunge.
Kan nogen hjælpe mig med hvordan man laver sådan én.
På forhånd tak
tilføjet af amarti
Hvad med...
Creme fraishe rørt op med frisk appelsinsaft?
Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad du skal bruge cremen til, men jeg har engang prøvet at bage en rigtig lækker, vamset chokoladekage, hvor jeg flækkede den og puttede det imellem. Nøj, det smagte godt!! :)
Kagehilsner
Klokke
tilføjet af Krusty
Ej hvorfor...
...alt den snak om mad når jeg sidder her på arbejdet og lider fordi jeg var for lad her til morgen til at tage en madpakke med.
tilføjet af annyP
Øhh du
Klikker måske herind så for at få noget at spise❓*G*
tilføjet af Krusty
Jep...
...det kunne jo være at jeg kunne fantasere så vildt om mad at jeg kunne bilde min hjerne ind at jeg havde fået noget at spise ;)
tilføjet af 1231123
Kagecreme
Hvis du vil have en mere luftig creme kan du vende cremen i flødeskum... ganske enkelt!