Jeg vil gerne invitere nogle venner på besøg og lave karrysuppe til dem, men jeg ved ikke om jeg skal servere den som forret eller hovedret og med hvilke retter jeg så skal servere til.
Skal den serveres som forret kan man så lave gl.dags oksesteg til hovedret og hvad så til dessert?
Serveres den til hovedret med noget godt brød til hvad kan man så lave til forret og igen dessert?
tilføjet af fruppe
Fin til forret
Den skal så ikke være så *pokkers* krydret eller fed idet den så vil stjæle appetitten fra det der kommer efter.
tilføjet af julietl
men hvad
skal der så serveres derefter?
tilføjet af anonym
Forslag
Karrysuppe til forret lyder lækkert.
Og så ville gl.dags oksesteg passe fint bagefter, evt, med en peberrods-sovs til og grøntsager, jeg plejer at servere kogte gulerødder, blomkål og broccoli og så selvfølgelig nogle gode kartofler - Mallorca kartofler er gode lige nu.
Hvis der skal dessert til, ville jeg vælge noget der ikke er alt for tungt. Evt. en god vanilleis serveret med lidt frugt til.
Eller is-bomber - vanilleis med trøffel.
Du kan også vælge at skippe desserten og servere kaffe med en tærte til bagefter, med lidt creme fraiche eller flødeskum til.
Håber det bliver en hyggelig aften. [s]