Marineret Okesfilet
(4 - 6 pers)
500 g oksefilet, afpudset
Salt
Peber
Marinade:
2 spsk NoMU Beef rub
1½ dl Jomfruolivenolie
1 dl Balsamico Vineddike
2 røde chili, fint hakket
3 fed hvidløg, fint hakket
2-3 banan skalotteløg,
i tynde skiver
Fremgangsmåde
Oksefileten skæres så man får et aflangt stykke ca. 6 x 6 cm og 10 cm langt. Kødstykket brunes godt på alle fire sider på en grillpande eller på grillen.
Bland Beef Rub, olie, balsamico, chili, hvidløg og skalotteløg. Gnid marinaden godt ind i kødet. og kom kødet i et fad. Dæk herefter med film og lad det stå i køleskabet natten over (eller nogle timer).
Det færdigt marinerede kødstykke opvarmes ved svag varme. Centrumtemperatur må ikke overstige 56°C.
Serveringsforslag
Serveres fx med skivede råstegte kartofler. Kartoffelskiverne stænkes med med lidt opvarmet marinade. Hertil lidt salat.
det der nomu rubs kan findes på smagmere.dk, hvis i kan find dem i din område
500 g oksefilet, afpudset
Salt
Peber
Marinade:
2 spsk NoMU Beef rub
1½ dl Jomfruolivenolie
1 dl Balsamico Vineddike
2 røde chili, fint hakket
3 fed hvidløg, fint hakket
2-3 banan skalotteløg,
i tynde skiver
Fremgangsmåde
Oksefileten skæres så man får et aflangt stykke ca. 6 x 6 cm og 10 cm langt. Kødstykket brunes godt på alle fire sider på en grillpande eller på grillen.
Bland Beef Rub, olie, balsamico, chili, hvidløg og skalotteløg. Gnid marinaden godt ind i kødet. og kom kødet i et fad. Dæk herefter med film og lad det stå i køleskabet natten over (eller nogle timer).
Det færdigt marinerede kødstykke opvarmes ved svag varme. Centrumtemperatur må ikke overstige 56°C.
Serveringsforslag
Serveres fx med skivede råstegte kartofler. Kartoffelskiverne stænkes med med lidt opvarmet marinade. Hertil lidt salat.
det der nomu rubs kan findes på smagmere.dk, hvis i kan find dem i din område