Er der nogle som har marokkanske opskrift på mad m.m., og vil I dele dem med mig, da jeg flytter til Bruxelles hvor min kæreste bor og kommer fra Marokko.
Jeg håber at der er nogle derude, der kan hjælpe mig.
På forhold tak for hjælpen
Eva
tilføjet af SSSS
Du skal ikke tag sig af dem..
Hej Eva,
Desværre kommer jeg ikke fra Morokko, men kunne ikke lad være med at kommenterer nogle dumme, ubegrundet, ligegyldig og primitive kommentarer nogle er kommet med.
Håber du får nogle opskrifter på Marokkansk mad.
Go`tur til Bruxells
tilføjet af EN DANSKER
UNDSKYLD
det var ikke så hårt ment som det var skrevet!,Men det gør ondt i mit hjerte når jeg ser KRISTEN/MUSLIM og har læst så meget ondt!!!! og hvordan det kan gå . Havde jeg haft nogle opskrifter havde du fået dem helt sikkert!,men desværre.
Prøv at skrive Marokko når du søger, fx her www.spismed.dk
tilføjet af jam@hbs.dk
mad
du kan få alle de opskrifter du vil
min kone er Marokaner.
tilføjet af Anonym
1000 tak
1000 Tak skal du have, det vil jeg gerne have.
Min mail: donna1984@sol.dk
Det er meget sødt af jer.
Venlig hilsen
Eva
tilføjet af Amal
Kartofel dajin (typisk marokkansk mad)
ca. 4 mellem store kartofler
2 spsk. frisk hakket bredbladet persile
2 fede hakket hvidløg
ca. 2 spsk olivenolie
1 tsk sød paprika
1 tsk spidsekommen
salt efter smag
varm olien i en dajin hvis du har sådan én eller brug en wok. smid hvidløgene i, i ca. 2 min. skær kartoflerne i fire også igen i tykke skiver, bland dem med hvidløgene, kom krydderierne i bland godt, kom et glas vand i og dæk det til, kartoflerne er færdig, kom persile i og rør lidt og server det med marokkansk brød. spises med fingerne. God fornøjelse.
tilføjet af donna1984
Tak...
Tak for opskraeften, den vil jeg proeve at lave, lyder spaendene.
En nu en gang tak.
Eva
tilføjet af samia
mad
du skal ikke bekymre dig så meget jeg er sikker på at du vil lære det en dag så tag en dag af gangen
tilføjet af opskrift
opskrift
Hej
Jeg vil også meget gerne bede om opskrifterne: halahalaster@gmail.com hvis jeg må =)
tilføjet af Tetouania
Opskrifter
Er selv marokkaner, og kan sende dig al opskrifter, til marokkansk mad, kager og mynte teen, (atai).. vejen til en marokkansk mands hjerte er igennem maven. men vil godt fortælle dig, at vi marokkaner, der født og opvokset i europa, ik er til marokkansk mad, hverdag. det noget vi kun spiser når vi besøger svigerforældrene, forældre, eller invitere venner over til marokkansk. men i en travl hverdag, kan alt spises. HUSK krydderier. anstreng dig ik. let it come naturel.
beslama :)
tilføjet af donna1984
1000 tak
Jeg vil gerne bede om nogle opskrifter, på alt🙂for min kæreste kommer snart og besøger mig og ved ikke hvad jeg skal lave til ham. Jeg elsker at bage, så hvis du har en eller flere vil jeg meget gerne bede om opskriften. Og mynte teen kan jeg ikke få til at blive god, hvor meget sukker skal der i??
Mange tak
Eva 🙂
tilføjet af Mortensc
Mad til Dajin
Hej
Jeg har læst dit indlæg og ville gerne bede om nogle opskrifter - jeg har lige købt en Dajin og en suppegryde, så en opskrift på noget med kylling til Dajin og en god suppe ville være dejligt. Derudover ville jeg gerne have at vide, hvordan man laver myntethe. Du må gerne skrive tilbage på mortensc@yahoo.dk
På forhånd tak
Morten Christensen
tilføjet af Mowgli
Marokkansk mad
Hej Eva
Jeg håber du kan bruge denne opskrift:
Marokkansk kylling med svesker, mandler, kanel og ingefær
4 pers:
500 g kyllingefiletter
1 spsk olivenolie
4 løg
2 fed presset hvidløg
½ stang kanel
frisk revet ingefær
½ 1 tsk salt
peber
1 ½ dl bouillon
150 g svesker
1 ½ dl creme fraiche eller A - 38
Pynt
75 g mandler
1 spsk olivenolie
2 spsk sesamfrø
Kyllingefiletterne skæres ud og brunes i olivenolien.
Løgene skæres i både og tilsættes sammen med hvidløg og krydderierne.
Bouillon hældes ved og retten småkoger med låg ca. ½ time.
Sveskerne tilsættes og retten koger videre uden låg ( saucen skal koge lidt ind ), indtil alt er mørt.
Creme fraiche eller A – 38 tilsættes og jævner gryderetten.
Mandlerne smuttes og ristes i olivenolien. Sesamfrøene ristes på en tør pande.
Mandler og sesamfrø drysses over retten ved servering.
Serveres med ris, pasta, grovbrød og en råsalat af årstiden grøntsager.
Tips: Hvis saucen ønskes tykkere, kan maizenajævning tilsættes.
tilføjet af donna1984
Tak
Tak for alle de skønne opskrifter.
Jeg glæder mig til at prøve dem.
Hilsen Eva
tilføjet af Laz-29
Marokkansk mad
Hej Eva
Du er godt nok modig :-)) jeg er selv marokkaner og køkken tjansen er bare ikke min stærke side - men jeg kan anbefale denne lille koge bog der hedder : Det marokkanske køkken skrevet af Anne Wilson - Den indeholder de mest af det daglige marokkanske køkken - den har været en god start for mig:-)) God vind med det .