Rigtig mexicansk guacomole
Guacomole -som den laves i Mexico
2 modne advokado
1 lille løg (evt. salatløg)
4 cherry-tomater
1 grøn chili
saft fra ½ limefrugt
salt og peber
olivenolie
evt. friskhakket koriander
Fremgang:
Mos advokadokødet i en skål.
Hak løg og chili fint
Halvér tomaterne og tag kernerne ud, hak derefter kødet fint.
Bland advokadomos, løg, chili, koriander, limesaft, tomater, salt og peber sammen.
Hæld olivenolie i under omrøring til en tilpas konsistens.
Smag evt. til med salt, peber og limesaft
Konsistensen skal være en god fast mos. Det gør ikke noget der er lidt struktur i den. Olien giver en dejligt rund og blød smag.
Server lune nachos til og en god hjemmelavet salsa
2 modne advokado
1 lille løg (evt. salatløg)
4 cherry-tomater
1 grøn chili
saft fra ½ limefrugt
salt og peber
olivenolie
evt. friskhakket koriander
Fremgang:
Mos advokadokødet i en skål.
Hak løg og chili fint
Halvér tomaterne og tag kernerne ud, hak derefter kødet fint.
Bland advokadomos, løg, chili, koriander, limesaft, tomater, salt og peber sammen.
Hæld olivenolie i under omrøring til en tilpas konsistens.
Smag evt. til med salt, peber og limesaft
Konsistensen skal være en god fast mos. Det gør ikke noget der er lidt struktur i den. Olien giver en dejligt rund og blød smag.
Server lune nachos til og en god hjemmelavet salsa