står og skal lave en kødret med rodfrugter . skal rodfrugter nødvendigvis skrælles ?
det drejer sig om persillerod ,pastinak og selleri ...
tilføjet af dulkis
Selleri med skræl ville jeg nok betakke mig for
- men både persilleroden og pastinakken, kan gøres helt rent, som gulerødder jo også kan, afhængig af hvordan skrællen er.
- Jeg ville foretrække det hele skrællet, når det skal sammen med kød.
tilføjet af Gimsen
Ja!
Ja - lige som kartofler og gulerødder! Velbekomme.
tilføjet af Letitgrow unplugged
De her nævnte....
vil jeg klart vælge at skrælle.
Pastinak og persillerod kan måske renses helt...
tilføjet af hannelore
tek allesammen
jeg har nu skrællet det hele . Selleri ville jeg selvfølgelig
altid skrælle ,men tak 🙂
tilføjet af Kokkenn
Yup
Det syntes jeg man skal med alle rodfrugter... de har været i jord, og denne er fuld af bakteriere, der muligvis kan tage livet af nogle!