Det skyldes det naturlige sødestof, Maltitol. Det udvindes af korn og giver en sødlig smag.
Hvis du har sukkersyge, er det med til at forøge dit blodsukker ved størrere mængder. Så derfor, hold måde med det.
Maltitol er et af de mildeste sødestoffer og ikke tilsat nogle kemiske stoffer. www.debron.nl er specialister i sukkerfri slik og chokolade. Det smager ganske godt af sukkerfrit at være. Der findes en dansk forhandler eller importør af produkterne. Men jeg ved ikke hvem.
Håber du kan bruge informationen.
:-)
tilføjet af Argon
sukkeralkoholer
sukkerfri vingummi/lakrids/karameller/bolcher er fusk!
de indeholder de fyldstoffer der kaldes sukker alkoholder...der udover at give tynd mave, også omdannes til sukker i kroppen, så hvis du ønsker at tabe dig er dette ikke løsningen..de frigiver dog ikke helt den samme energi som alm sukker.
1g sukker = 17Kj
1g sukker alkohol = 10Kj
hvis du endelig har løst til noget sødt anbefaler jeg at du istedet køber en pose alm slik og så kun spiser halvdelen, det vil din mave være gladere for :)
tilføjet af hannerebekka
Gas
Jeg spiser aldrig sukkerfri slik igen....spiste engang et par poser i løbet af nogle dage, og fes i flere dage efter...ved ikke hvad det er der gør det, men jeg bliver grøn i hovedet ved synet af de poser der..... :-]