http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3716570/
Må vi få noget mere kontrol.
Vi impoterer mad varer som vi bliver syg af , og eksporterer kvalitets mad varer , det er dog uforståeligt.
Bliver syg af mad varer er ikke rimeligt.
Råddent kød og rejer med alt muligt i som vi så`i fjernsynet , det skal vi ikke finde os i.
Når man kan blive syg af kyllinger fra udlandet , med salmonella og andet , må det kunne afsløres i en kontrol.
Lad os få noget dansk kød m.m. , og landmændene får en rimelig indtægt ud af det.
Lidt mere ansvarlighed er der behov for.
tilføjet af Doktor lort
Syg af din negative
indlæg.
Altid de samme negative lort.
God weekend.
Og tænk på solen og lidt glæde i livet.
Du får maveproblemer.
tilføjet af Spøgelset
Det er da kedeligt at du ikke kan
tåle aaabenraamandens indlæg.
Ovenstående er utroligt relevant i disse tider.
Personligt har jeg flere gange købt kød i en stor forbrugerejet koncern, og flere gange har jeg undret mig over kvaliteten.
Jeg er taknemmelig over at medierne har fortalt mig hvorfor kødet har lugtet anderledes, og hvorfor oksestegen mindede om en gl. udvandet ko.
tilføjet af Mettemusen
Man kunne måske ...
... overveje, hvorfor noget kød koster 60 kr/kg for en bøf (polsk) og andet koster 160 kr.kg (dansk).
Måske skulle man købe med hjernen og ikke tegnebogen, næste gang man står ved køledisken !!!
Mette
tilføjet af Spøgelset
Jammen der var kun
den ene kvalitet, og stegen kostede ca 350kr.
Kg prisen studerede jeg ikke.
FØJ hvor det smagte.
tilføjet af britzen
Mavesure gimpe
Hvordan er det du svarer andre !!
Det er sgu da et relevant indlæg, meget endda -
Og den med at bruge hjernen når man køber kød !! Måske det er undgået din "brilliante" hjerne at der faktisk i Danmark, er mennesker, der er NØD til at tage et kig i pungen, når de køber ind -
Nu kan du så sætte dig ned og spekulerer lidt over det, altså hvis det ikke er for svært for dig -
guller
tilføjet af britzen
Så også udsendelsen
Og var nærmest ved at kaste op, fy for pokker, det er under lavmålet her i Danmark, hvor vi er SÅ gode til kontrol og hygiejne, så vi nærmest praler med det verden over -
Det værste er da osse at restauranter har købt kød, de VED er for gammelt, for de ville for enhver pris ha det billigt -
mvh
guller