Hej.
Jeg ved ikke hvilke vine jge skal bruge... Og jeg håber at der er nogle der kan hjælpe mig med at løse problemet..
Forret: Kold, dampet laks med rocula sauce
Hovedret: Tourdos med grøntsager i grape og chili
Dessert: Pandekager med frugtfyld (banan, lime, mango og carambole)
Håber i kan hjælpe mig...
På forhån tak...
tilføjet af Steen 22
Forslag
Nu er jeg ikke vinekspert, men jeg vover forsøget
Til fiskeforretten: en tør Sauvignon-Blanc drue
Til hovedretten: en blanding af Cabernet-Sauvignon og Merlot druerne, selv vil jeg anbefale den fremragende argentiner "Los Primos" fra San Rafaêl (Mendoza), den kan fås for 50-70kr hos de fleste vinforhandlere.
Til desserten: Sauterne (klassikeren)
tilføjet af Vinglad
Mit forslag
Til forretten en iskold Retina
Til hovedretten en god Fransk Bourgogne
Desserten bør ledsages af udsøgt Sherry
velbekomme
tilføjet af Drikker en del
Forslag
En tysk Riesling til forret, der kan købes i Netto til 40 kr.
Til hovedretten: Den australske rødvin Jacobs Creek fremstillet på Shiraz Cabernet druen.
Til dessert kan du sagtens bruge en Muscat de St-Jean-de-Minervos fra Netto.
tilføjet af Drikker en del
Forslag*
En tysk Riesling til forret, der kan købes i Netto til 40 kr.
Til hovedretten: Den australske rødvin Jacobs Creek fremstillet på Shiraz Cabernet druen.
Til dessert kan du sagtens bruge en Muscat de St-Jean-de-Minervois fra Netto.
tilføjet af Vinum-bonum.dk
Selvfølgelig kan jeg hjælpe.
Forret: Tysk Riesling Spätlese
Hovedret: Tysk Spätburgunder (pinot Noir) Barrique
Dessert: Tysk Trockenbeerenauslese eller Beerenauslese.
Se ellers på www.vinum-bonum.dk - "Mad og Vin"
God jagt
Per W. Stryger