Jeg mangler en sauce eller sovs, som skal
serveres til ovnstegt kylling... Men jeg mangler idéer!
- Nogen der har et forslag...
På forhånd tak :)
tilføjet af Ligesom mor.
Jeg har altid :
Gjort som lært hjemmefra og det er : Fra den kylling, som er smurt ind i salt og stegt i bradepande på rist. Anvendt skyen derfra, siet igennem en sigte og jævnet med meljænvning. Er det med kartofler til, kan der spædes lidt kartofflevand ved og /eller mælk. Med den metode, synes jeg at man rigtig får kyllingens smag i centrum. Siden serveres til, en tradition i vores familie, syltede asier og salte chips og der har det altid været de gode gamle Taffel Chips. Det har altid være til UG med pil OP
Bon Appetit med det ene eller andet. :)
Hvordan kan man komme til at mangle en sovs, når man har skyen fra en kylling???😮😮
tilføjet af solei63
Kold sauce
Prøv at lave en kold "sauce" af fromage frais, hakket friske krydderurter såsom dild, persille,bassilikum, og purløg, evt hvidløg Smager himmelsk til ovnstegt kylling
tilføjet af fruppe
Ikke altid
Hvis den er stegt forkert er der ikke meget sky.
Jeg skærer vinger, lår og bryst af, skroget og anden afpuds ryger op i en gryde vand.
Suppen sies og koges lidt ned, fjern evt fedt fra overfladen, så har man en fond til brug til sauce eller til i fryseren til andet brug.