Weekend-menu
Hej venner!
Gammel Estrup Gryde:
4 personer
2 stk. mørbrad
500 g champignon
Mørbrad skæres i tern, og svitses ligesom champignon. Tages op og stilles til side på en tallerken.
100 g smør
3-4 fed hvidløg
2 spsk. Karry
2 spsk. Paprika
Mel
1 l. væde (mælk og fløde)
1 spsk. Sukker
1 spsk. HP sovs
3 spsk. ketchup
Salt + peber
Lav sovsen og kom kød og champignons tilbage i gryden. Lad det snurre ca. 20 min. Ca. 250 g. cocktailpølser kommes i, snurrer ca. 10 min.
Pyntes med bacon
Serveres med ris og/eller pommes frites
GOD WEEKEND 🙂
Gammel Estrup Gryde:
4 personer
2 stk. mørbrad
500 g champignon
Mørbrad skæres i tern, og svitses ligesom champignon. Tages op og stilles til side på en tallerken.
100 g smør
3-4 fed hvidløg
2 spsk. Karry
2 spsk. Paprika
Mel
1 l. væde (mælk og fløde)
1 spsk. Sukker
1 spsk. HP sovs
3 spsk. ketchup
Salt + peber
Lav sovsen og kom kød og champignons tilbage i gryden. Lad det snurre ca. 20 min. Ca. 250 g. cocktailpølser kommes i, snurrer ca. 10 min.
Pyntes med bacon
Serveres med ris og/eller pommes frites
GOD WEEKEND 🙂