Hvad synes du er den bedste pizza?
Skinke, oksekød, pepperoni, bacon, kebab, tomat, ananas, champignon, salat, dressing, oliven, artiskok eller?
Klassisk italiensk, mellemøstlig, amerikansk, hjemmelavet eller?
Min personlige favorit får er med oksekød og chilli. Den får jeg på mit lokale "kebab house".
Jeg er dog også stor fan af en traditionel napolitansk pizza med en god skinke (prosciutto).
tilføjet af Anonym
Kunne ikke drømme om at spise pizza
puhada!
Slet ikke fra pizzahytter[:*(]
tilføjet af anonym
Gode gamle dage
Bedste Pizza er dem der blev lavet af Italiener, altså før Tyrkerne og Irakerne kom her op og op købte alle pizza bar/restauranterne
Næsten alle bruger det Italienske flag, men de har aldrig kunne lave en pizza som en Italiener kan, gud hvor jeg savner en pizza som de var i de gode gamle dage.
tilføjet af Salvataggio
Stort set, ikke en kæft herhjemme -
- aner hvordan en pizza skal smage - endsige tilberedes.....
- stort set alle pizzaer i Danmark fremstilles af præcis det samme affalds-lignende misk-mask, indkøbt i Inco, Metro eller andre storkøkken leverandører...
Derudover fremstilles disse bordskånere med fedt- og osteagtigt fyld som regel af afdankede gedehyrder, eks-taxachauffører, kontanthjælpsmodtagere eller noget familie til en af de før nævnte kategorier...
En egentlig kokkeuddannelse eller blot en lille smule forståelse for den italienske kunst at fremstille en pizza, er ikke-eksisterende...
Man kan måske være heldig at opdrive en italiensk restaurant som kan lave pizza, og er man så heldig, vil man nok hurtigt opleve en markant forskel....
Men til jer andre - velbekomme!
tilføjet af lækkersulten
Ansjoser
Jeg har enten fået det på restaurant eller lavet det selv, men synes pizza med ansjoser smager lækkert. Ellers enig med Salvataggio, det er næsten umuligt at finde en god pizza snedker i Danmark. I København har vi dog et par stykker, som kan deres håndværk nogenlunde, men de er jo så også italienere eller i det mindste kokke-uddannet. Der er f.eks itzi-bitsy på Vesterbro og så er der en på Christianshavn som jeg ikke kan huske navnet på. Har dog ikke set om de havde med ansjoser. I det hele taget mangler der sea-food pizza her i landet. Ret mærkeligt, når vi nu er en fiskeri-nation.😮
tilføjet af Anonym
jeg har to ;-)
personligt synes jeg bedst om hjemmelavet, med tynd sprød bund, uden bunden er for tynd.
der er mange gode varianter, men jeg elsker varianten som blander skinke og oksekød, den bedste af dem er nok, hvor der så er skinke, oksekød, løg, bacon, pølser og ost på :-D
Jeg er dog også til en helt anden variant, som er mere enkel, hvor der er grøn peber, friske tomatskiver, parmaskinke, og gorgonzola-os ovenpå, mums 😃
tilføjet af Anonym
italienske pizzaer
huh så skal man som du siger ikke købe dem på pizzabar, i det hele taget slet ikke i dk, selv de få italienske mænd som ejer et pizzasted laver dem som alle de andre laver dem, de rigtige italienske pizzaer, har friske råvarer, og har knap så meget fyld, de er slet ikke som dem vi kender dem 😃
tilføjet af Anonym
hold da op
smak lige fra sidebenet, til dem der laver pizza 😮
hehe nu kan man jo lave pizza på mange måder, og ja selvfølgelig er de pizzaer heroppe langt fra det samme, men hvis det er helt rigtigt stammer pizzaen slet ikke fra italien, den siges at stamme fra et nærliggende land, men kan desværre ikke huske om det skulle være tyrkiet eller grækenland. uanset hvad, er pizzaer jo i mange afskygninger og det er jo bare hvordan man foretrækker den.
men fordi nogen har lavet den på en måde, er det jo ikke den eneste og helt rigtige må¨de, ligesom dannskerne ikke har eneret, og er de eneste der kan finde ud af at lave frikadeller feks 😉
tilføjet af Salvataggio
Frikadeller?
Jamen, man laver da frikadeller i både Grækenland, Tyrkiet og mange andre steder - men man kalder det noget andet end lige 'frikadeller'...
Så burde man - i anstændighedens navn - også kalde den besynderlige substans, der her til lands kaldes for 'pizza' for noget andet..
De der kebab-koge-kræmmere der smider disse lunkne 'creationer' over marmorpladerne rundt om i de profilbrædt-beklædte shawarma-slotte, de har da bare INGEN som helst forstand på hvad det egentlig går ud på -
- jamen, for helvede... - de sammensætter bare et eller andet tilfældigt fyld, bare idioterne får det de kan li'....
- skulle sgu ikke undre mig at vi inden længe ser en 'pizza' med risengrød, smørklat og kanel - og så blive spurgt: 'zga du ha or'gano bå den pissa?'.......
- fint nok, men kald det bare for alt andet end... Pizza..😉
tilføjet af Anonym
:-O
en ting er man også laver "frikadeller" i andre lande, vidste jeg godt, men det er så alligevel ikke som de danske frikadeller, der er stor forskel, men ja derfor kan man jo godt kalde dem frikadeller hvis man ønsker.
men helt ærligt altså, fair nok man ikke kan li en pizza som de laves her, men derfor er det jo stadig en pizza selvom den ikke er ligesom originalen. Ligesom men "frikadellen" bryder man sig ikke omd et kan man da bare lade være med at spise det....
tilføjet af Ragazzo
Men...
Salvataggio, debatten handler jo om den bedste pizza.
Der er jo ikke noget endeligt svar på der er den bedste pizza. Personligt kan jeg godt lide dem der laves på de såkaldte shawarma-slotte.
Kan du ikke fortælle hvilken pizza du godt kan lide i stedet for at svine alt andet til?