nu er alle julepriserne sat i vejret, et bæger med 175 gr. hønsesalat kostede 12 kr. i sidste uge, hos super spar, skelvangsvej randers, nu koster det 20 kr. for det samme bæger, dette gælder også alle de andre salater fra K salat, kolding.
alle priser er fup og svindel, man kan selv lave 800 gr. salat for den samme pris som et bæger på 175 gr. koster.
hvis man køber frosne kyllinger, får man 5 stk fot 100 kr, og asparges koster ikke alverden, desuden kan man selv lave mayonaise for ca 8 kr.
er der andre der har opdaget svindel med priserne på K salat.
diverse restauranter, grillbarer, cafeterier oog andre der sælger shitfood, fastfood, får varene hjem i store spande, husk det når I køber ris a la mande, det er uægte, og lavet på fabrik.
tilføjet af flaks
Har du først opdaget det nu?
Sådan har det altid været. Også i gode gamle MOrten Korch dage.
En tommelfingerregl er at hvis prisen er for god. Så er den for god.
Du som forbruger må selv stemme med din pung.
Hvorfor tror du vi lige har haft en kødskandale. Fordi nogen fandt ud af at detkød der er for gammelt blev sat til salg igen dagen efter, ompakket.
Det samme gælder for dine kyllinger til 5 for en 100. Der får du den samme kvalitet som din malende beskrivning af fastfodshit i store spande. 😉
5 kyllinger er = fastfodshit i store spande. FOr de kyllinger er drevet frem med dårligt kvalitet i forhold til 1 - 2 kyllinger til en hund.
Husk det.😉
K-salat er ikke svindel. Der står lige nøjagtig hvad der er i. Og det er os som købere der køber det. Så det sqi vores egen skyld hvis vi forventer salat som mvor mor lavede den. Når hvis vi køber K-salat elelr andre salater.
tilføjet af træt
tror du ikke dit hovede skal undersøges
sådan er det da med alt der er lavet færdigt. Der er da ikke nogen der laver noget uden at tjene penge på det. Og alle vil da tjene så meget som muligt.
Hvad koster det at bage et franskbrød selv? 2 kroner, og bageren skal have en tyver, det gør ham da ikke til svindler. Han laver noget du ikke gider selv, han ansætter en svend der møder klokken 1 om natten, han laver et butiklokale som skal godkendes i alle ender og kanter, han køber butiksinventar, han ansætter en dame til at sælge brødet, så selv om der er en avance på 18 kr på et franskbrød, så har bageren en investering i driftsmidler som skal forrentes, og et personale der skal lønnes, så du kan slippe for at stå og bage franskbrød hver anden dag. Synes du han skulle sælge det for 2 kroner❓Beklager, men der er vist et par timer i skolen hvor du skulle være mødt op.
tilføjet af icefarmer
yes, sorry, jeg er lige kommet på juleferie
fra grønland, og den første dag kostede hønsesalaten 12 kr, igår kostede den samme altså 20 kr, og et franskbrød kostede 25 kr. tidligere kostede et bake up franskbrød 15 kr.
tilføjet af icefarmer
naturligvis har du ret
men mit hovede fejler ikke noget, jeg har selv arbejdet som kok i mange år, både på fragtskibe og passagerskibe, og desuden på en amerikansk base.
det der under mig, er at der ikke kan være nogen grund til at prisen bliver sat 8 kr. op på alle K salater, også selv på russisk salat, som mest består af rødbeder.
tilføjet af Unlogged
Kender godt, den følelse
Jeg hidser mig jævnligt op over de stigninger vi ser ser for tiden. Jeg handler mere en én gang om ugen, alligevel er varen steget i forhold til sidste gang jeg handlede de fleste gange.
Glem de færdiglavede salater. Lav dem selv. Lav i det hele taget så meget selv, som overhovedet muligt, så har du også bedre styr på, hvad for noget fuldfoder I får.
Lige hønsesalat er en af de ting jeg selv laver, for jeg synes ikke længere købesalaterne smager "som de skal". Jeg ofre så en økologisk kylling, fordi jeg ikke kan bære at være befordrende for den usympatiske kylligedrift, der skal til, for at producere kyllinger til 13 kroner pr. stk.
Jeg skærer lår og vinger af kyllingen. Der er er så til aftensmad én dag, hvis vi får en gang grønsagssuppe til forret, med et stykke hjemmebagt brød.
Kroppen koger jeg med lidt urter, så er der en hønsekødssuppe ud af det. Det kan selvfølgelig også være den suppe du serverer som forret til lårene, hvis du vil lave alt den samme dag. Jeg plejer at gemme den.
Jeg blander hønsekød og asparges med lidt mayonnaise og fromage frais, for ikke at lave det for fedt. Jeg krydre med hvid peber og urtesalt.
Der er ikke den store ulejlighed ved det. Det kan fint stå og koge mens du ser TV eller hvad du nu laver om aftenen.
tilføjet af icefarmer
på den anden side behøver du ikke at komme
med negative kommentarer, jeg har passet min kokkeskole i Ålborg, hvilket gav mig en sølvmedalje, som naturligvis ikke kan bruges til noget i en debat, men jeg syntes ikke, at du skal gå ud fra, at jeg som debatør, skal have mit hovede undersøgt.
tilføjet af Unlogged
Hvem fanden kunne vide, det var dig?
Men nu har du så en "husmoropskrift", til din samling af "menneskeføde" der er lavet af halvfabrikata og friture, jeg tænker her på den amerikanske base og deres fastfood-line.
tilføjet af icefarmer
ja, du har ret, jeg tilhører den generation der
kogte høns, og ikke kyllinger, og vi fik et bedre resultat dengang.
en høne skal koge mindst 1½ time for at blive mør til salat, og en kylling kun ca. 1 time, så naturligvis får man ikke samme smag i fonden.
jeg kender ikke urtesalt, sorry.
tilføjet af icefarmer
ha ha, den fatsfoodline er død
forlængst, nu forlanger de dagens ret, altså den danske, og ikke noget overgemt amerikansk gulvopfejning, med skiftende navne, som gulvafskrab a la fiesta, haha.
tilføjet af icefarmer
fejlskrift, jeg mente ½ time til kykokokken
og ikke en time, sorry.
tilføjet af bare mig
har du hørt om tilbud?
har du aldrig hørt om tilbud?
En nedsat pris, som gælder en begrænset periode - f.eks en enkelt dag eller en uge?
Eller et datotilbud, hvor varen bliver sat ned, fordi sidste holdbarhedsdato nærmer sig?
tilføjet af flaks
Du har dog ret
Mht priser. Vi er et af de lande der har højsete priser i forhold til andre lande vi samligner os med.
Tag bare økologiske æg. De koster det samme at prosucere fra producentens side af. Det var oppe i medierne for et stykke tid siden.
Men et elelr andet sted mellem producent og hylde ryger der lige lidt ekstra på.
😉
tilføjet af Anonym
det kunne
jeg ikke have skrevet bedre selv 😃
tilføjet af Anonym
nød lærer
Det kunne jo være at han klarer sig rigtig dårligt, kan vælge ikke at tjene så meget sælge mere gøre han sikkert ikke, eller dreje lidt på hanen med prisen opad, Det gør mange
tilføjet af Anonym
tilbud og efterspørgelse
Det samme har jeg også oplevet når vi nærmer os nytår så stiger prisen på rejer og andet skaldyr
tilføjet af Købe-kokken
Forbrugere er idioter.....
- nej, ikke på den måde - men så længe forhandlere og producenter af fødevarer kan slippe afsted med at lave lorte-varer, OG få dem solgt - ja, så længe fortsætter de med at vælte lortet ud over os......
Gudskelov har de fleste da muligheden for at vælge fra!
En leverpostej bliver sidst i November pludselig til en 'Julepostej' - så kan man sgu da lissågodt tage et par kroner mere for dette salte, fedtede, bagte melvælling i aluminium.....
Men det er jo langtfra alle der har tid, råd eller evner til at købe og fremstille hjemmelavede retter af lødige råvarer, men de fleste må ihvertfald kunne gennemskue at det - for det meste - er lortemad jo billigere man vælger at købe det.....
YDRKS! - at tænke sig at æde færdiglavet leverpostej, biksemad, div. salater, pulverkartoffelmos, pulverbearnaise og meget andet ulækkert....
- det tætteste jeg kommer på, er en dåsebajer....😃
tilføjet af icyfarmer
jow men vore priser på grønland
er 3 gange så høje som danmark, uden moms, dog med fragt, 1 liter mælk koster 16 kr. og fragten 54 kr. så det er altså 70 kr. for en liter mælk.
1 øl på værtshus koster 105 kr, i butik 18 kr.
smøger koster 65 kr.
6 bananer 56 kr.
1 agurk 28 kr.
1 fl. vodka 279 kr.
og så on.
frisk fisk på brætet 85 kr pr. kg. selvom fangeren ikke betaler skat af pengene.
et år måtte hver fanger skyde 33 rensdyr, så der var ikke frysere nok, så de tog kun køllerne, og lod resten være i fjeldet, os der måtte købe betalte 95 kr. pr. kilo, selvom det var umuligt at sælge kødet, men hjemmestyret havde bestemt prisen.
tilføjet af gastronomen
arctic_gastro_jow men jeg
vil hellere have jomfru juice, men det er umuligt at opdrive, haha, ingen dyr har en mødom, men fuglene har en kloak, haha.
tilføjet af Sral
???
Du må sgu da være svagt begavet, sådan har det altid været, men skulle vi gå og tænke over det, burde vi lukke os inde hjemme, og kun købe til overlevelse.
Få dig et liv.
tilføjet af Holger
Selv om det er verdens bedste salat
er det li' godt grov.
tilføjet af anonym
Tilbud
Nu arbejder jeg selv i Spar-kæden og K-salater koster normalt aldrig omkring 12 kr. i en Super Spar - eller anden købmandskæde for den sags skyld.
Jo, når de er på T-I-L-B-U-D. Et tilbud er når prisen i én uge er mindre end ugen før - og ugen efter.
Normal prisen på K-salater er som regel 19.95.
Ja, det er måske dyrt men, hvis du vil have billige salater må du købe den i Netto eller Fakta og se i øjnene at det du betaler ekstra hos en købmand er service og udvalget af varer.
tilføjet af reneguf
profit maksimering
handels skolerne har i de sidste mange år undervist i hvordan man tjener penge,,,osse kaldet profit.
måderne det sker på er blevet mereog mere kreative og feje, f.eks skjulte gebyrer osv. at sætte prisen op på populær varer op til en sæson er osse et godt trick.
jeg syntes det er totalt griskt, men omvendt så, kan de jo heller ikke forærer det hele væk..
varene er efterhånden blevet så dyre at det kan betale sig at lave tingene selv, det er osse sundere og bedre kvalitet, det er der efterhånden nogle der har regnet ud.
men de værste til at lave penge det er bankerne, se lige hvordan de laver milliarder år efter år... profit skabt af forbrugere der låner penge til forbrug...osv osv..