Bred båndpasta med rucolapesto (4 pers.)
Ingredienser
Pesto:
1/2 l. rucola blade
1 tsk. Kapers
1 dl olie – gerne olivenolie
2 tsk. Flormelis
2 spsk. Hvid vineddike,
Gerne hvid balsamico
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner eller valnødder
2 spsk. rasp eller brødkrummer
Salt og peber
Båndpasta:
1-2 courgetter
2 spsk. olivenolie
500 g bred båndpasta
1 1/2 l. vand
Salt og peber
Pesto:
1/2 l. rucola blade
1 tsk. Kapers
1 dl olie – gerne olivenolie
2 tsk. Flormelis
2 spsk. Hvid vineddike,
Gerne hvid balsamico
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner eller valnødder
2 spsk. rasp eller brødkrummer
Salt og peber
Båndpasta:
1-2 courgetter
2 spsk. olivenolie
500 g bred båndpasta
1 1/2 l. vand
Salt og peber