Bøf med løg - Erik
Kære Erik
Nu hvor du er flyttet hjemmefra, vil jeg prøve at lægge dine favoritretter ind på sol.dk. Her er først dine elskede bøffer med løg.
Kærlig hilsen mor.
Bøf med løg
(Opskrift til 4 personer)
Du skal bruge:
600-700 g hakket oksekød
salt og peber
50 g smør
3 løg (skåret i skiver)
2 dl bouillon
1-2 tsk. maizena til jævning af skysovs
Fremgangsmåde:
Del kødet i 8 små eller 4 store kugler og form dem med en kniv til hakkebøffer. Krydr med salt og peber. Varm smørret på panden og steg løgene. Tag dem af og tilsæt lidt mere smør.
Varm panden godt, før du kommer bøfferne på. Brun dem på begge sider og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
Hæld bouillon på panden og kog den op til en skysovs. Hvis du synes sovsen skal være tyk, tilsættes maizena rørt op i lidt vand.
Tilbehør:
Server bøfferne med skysovs og kogte kartofler. Til retten skal du desuden servere enten agurkesalat, syltede asier eller rødbeder.
Nu hvor du er flyttet hjemmefra, vil jeg prøve at lægge dine favoritretter ind på sol.dk. Her er først dine elskede bøffer med løg.
Kærlig hilsen mor.
Bøf med løg
(Opskrift til 4 personer)
Du skal bruge:
600-700 g hakket oksekød
salt og peber
50 g smør
3 løg (skåret i skiver)
2 dl bouillon
1-2 tsk. maizena til jævning af skysovs
Fremgangsmåde:
Del kødet i 8 små eller 4 store kugler og form dem med en kniv til hakkebøffer. Krydr med salt og peber. Varm smørret på panden og steg løgene. Tag dem af og tilsæt lidt mere smør.
Varm panden godt, før du kommer bøfferne på. Brun dem på begge sider og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
Hæld bouillon på panden og kog den op til en skysovs. Hvis du synes sovsen skal være tyk, tilsættes maizena rørt op i lidt vand.
Tilbehør:
Server bøfferne med skysovs og kogte kartofler. Til retten skal du desuden servere enten agurkesalat, syltede asier eller rødbeder.