Chili øger forbrænding
Hejsa :)
Folk siger jo at chili skulle øge forbrænding, men der er aldrig nogen der siger noget om om man skal bruge meget eller om det gør en lille forskel bare at bruge lidt?
Og om det skal være friskhakket eller om stødt chili, chilisauce, chiliflager osv også skabe en lille effekt?
Nogen der kan gøre mig klogere på dette? Kan godt li mad med chili men det blir mest den stødte og sauce, men uden at det brænder helt voldsomt i munden🙂men har en lille fornemmelse af at chilien mister mange af sine egenskaber og det er blevet behandlet..
MVH Misha
Folk siger jo at chili skulle øge forbrænding, men der er aldrig nogen der siger noget om om man skal bruge meget eller om det gør en lille forskel bare at bruge lidt?
Og om det skal være friskhakket eller om stødt chili, chilisauce, chiliflager osv også skabe en lille effekt?
Nogen der kan gøre mig klogere på dette? Kan godt li mad med chili men det blir mest den stødte og sauce, men uden at det brænder helt voldsomt i munden🙂men har en lille fornemmelse af at chilien mister mange af sine egenskaber og det er blevet behandlet..
MVH Misha