CHOKOLADE-IS.......:-)
Ingredienser:
100 g mørk bitter chokolade
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
2 æggehvider
1/2 liter piskefløde
2 tsk finthakket ingefær syltet
2 spsk cognac (evt. kaffelikør)
valnødder(hasselnødder eller andre nødder kan også bruges)
Serveres med frisk frugt
Fremgangsmåde:
Smelt chokoladden i en skål i vandbad.
Pisk æggeblommer og halvdelen af flormelisen til en luftig "æggesnaps".
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt resten af floursukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje.
Fløden piskes stiv.
Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i
" æggesnapsen".
Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i.
Tilsæt evt. nødder og vend dem i.
Hæld ismassen i en form ( ca. 2 liter ) og dæk den med alufolie.
Frys isen i 8 timer. - Den er nemmest at skære ud, hvis den tages ud af fryseren ca. ½ time før servering.
OG HUSK NU..........:-)
·Chokoladeis kan man altid spise.
·Det er 100 % sikkert at køre samtidig med at man får chokoladeis.
·Chokoladeis kan man spise foran sin kæreste uden at han bliver jaloux.
·Chokoladeisen piver ikke, hvis man bider for hårdt i nødderne.
.Chokoladeisen nyder man - også når man synker.
·Man kan offentligt hengive sig til chokoladeis uden at blive anholdt.
·Man får ikke hår i munden, når man spiser chokoladeis.
·Chokoladeis kan man ikke blive gravid af.
·Chokoladeis kan man indtage på alle månedens dage.
·Chokoladeis kan løse de fleste kvinders bekymringer.
·Chokoladeis er man aldrig for ung eller for gammel til.
·Når man får god chokoladeis, holder man ikke sine naboer vågne.
·Størrelsen har ingen betydning med chokoladeis - det hele er godt.
Med andre ord er der alle mulige gode grunde til at kaste sig over opskriften til denne chokolade-is!
Sååå...velbekomme!
100 g mørk bitter chokolade
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
2 æggehvider
1/2 liter piskefløde
2 tsk finthakket ingefær syltet
2 spsk cognac (evt. kaffelikør)
valnødder(hasselnødder eller andre nødder kan også bruges)
Serveres med frisk frugt
Fremgangsmåde:
Smelt chokoladden i en skål i vandbad.
Pisk æggeblommer og halvdelen af flormelisen til en luftig "æggesnaps".
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt resten af floursukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje.
Fløden piskes stiv.
Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i
" æggesnapsen".
Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i.
Tilsæt evt. nødder og vend dem i.
Hæld ismassen i en form ( ca. 2 liter ) og dæk den med alufolie.
Frys isen i 8 timer. - Den er nemmest at skære ud, hvis den tages ud af fryseren ca. ½ time før servering.
OG HUSK NU..........:-)
·Chokoladeis kan man altid spise.
·Det er 100 % sikkert at køre samtidig med at man får chokoladeis.
·Chokoladeis kan man spise foran sin kæreste uden at han bliver jaloux.
·Chokoladeisen piver ikke, hvis man bider for hårdt i nødderne.
.Chokoladeisen nyder man - også når man synker.
·Man kan offentligt hengive sig til chokoladeis uden at blive anholdt.
·Man får ikke hår i munden, når man spiser chokoladeis.
·Chokoladeis kan man ikke blive gravid af.
·Chokoladeis kan man indtage på alle månedens dage.
·Chokoladeis kan løse de fleste kvinders bekymringer.
·Chokoladeis er man aldrig for ung eller for gammel til.
·Når man får god chokoladeis, holder man ikke sine naboer vågne.
·Størrelsen har ingen betydning med chokoladeis - det hele er godt.
Med andre ord er der alle mulige gode grunde til at kaste sig over opskriften til denne chokolade-is!
Sååå...velbekomme!