4tilføjet af

chokolade mousse til is

Jeg plejer at lave en chokolademousse af kun fløde og chokolade. Spørgsmålet er nu: får jeg chokolade is/parfait, hvis jeg kommer herligheden i fryseren i stedet i køleskabet?
tilføjet af

DEt kommer an på...

... om du la´ moussen være i fryseren til den er frossen eller om det er for at den skal sætte sig hurtigere, og du husker at tage den ud i tide...?
Du kan i princippet også lade den fryse, men så skal du tage den ud i god tid til optøning, hvis det skal være alm. mousse konsistens.
tilføjet af

Mousse

Jeg vil gerne have is/parfait ud af det - uden brug af ismaksine etc. Tanken var at lade mouusen stå til den er frossen. Får jeg jeg så is/parfait ud af det?
tilføjet af

næhhh - du får frossen mousse

Det er ikke ismaskinen der er afgørende med ingredienserne.
tilføjet af

parfait er når...

...man ikke bruger æg i ismassen.
I chocomousse vender man til sidst æggehvider for, at den skal blive luftig. Det ved jeg ikke om giver nogen mening når man vil lave isparfait?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.