Jeg plejer at lave en chokolademousse af kun fløde og chokolade. Spørgsmålet er nu: får jeg chokolade is/parfait, hvis jeg kommer herligheden i fryseren i stedet i køleskabet?
tilføjet af Anonym
DEt kommer an på...
... om du la´ moussen være i fryseren til den er frossen eller om det er for at den skal sætte sig hurtigere, og du husker at tage den ud i tide...?
Du kan i princippet også lade den fryse, men så skal du tage den ud i god tid til optøning, hvis det skal være alm. mousse konsistens.
tilføjet af Mezze-manden
Mousse
Jeg vil gerne have is/parfait ud af det - uden brug af ismaksine etc. Tanken var at lade mouusen stå til den er frossen. Får jeg jeg så is/parfait ud af det?
tilføjet af Ismandens syn
næhhh - du får frossen mousse
Det er ikke ismaskinen der er afgørende med ingredienserne.
tilføjet af Anonym
parfait er når...
...man ikke bruger æg i ismassen.
I chocomousse vender man til sidst æggehvider for, at den skal blive luftig. Det ved jeg ikke om giver nogen mening når man vil lave isparfait?