11tilføjet af

Dåsemad fra Beavois

Er det bare mig eller smager Beavois dåsemad a lort?
Jeg skulle lige prøve det, da det jo så nemt og let ud, da det kun skal hældes ud af dåsen og varmes. Og så tænkte jeg iøvrigt at Beavois er da et mærke der er kendt for kvalitet ikke mindst mht. ketchup.
Men den opfattelse må jeg nok revidere, for deres røde dåsemad smager da forfærdeligt.
Er jeg den eneste der synes det?
tilføjet af

Varmebehandlet

DR2 havde fornyeligt et program om Beauvais og deres dåse-produkter. Når man ser hvordan det bliver lavet er det da heller ikke så underligt at det ikke kan konkurrere med frisk lavet mad. Men på den anden side - nu er det jo heller ikke ligefrem det deres produkter er lavet til. Deres dåsemad er langtids-holdbar.
Jeg tvivler på du ville overleve at tage din hjemmelavede hakkedrenge ud af køleskabet efter 10 år og overleve at spise dem. ;-)
tilføjet af

Mmm

Jeg kan nu godt li' den med Boller ris i karry... De er uunværlige på den primitive telttur:-)
tilføjet af

På flere...

...dages fisketure har jeg da haft stor glæde af deres Forloren Hare og Skipperlapskovs. Men det er nok rigtigt, at de røde dåser smager bedst i fri luft - langt væk fra Netto og den nærmeste pølsevogn.
tilføjet af

Mener du.......

Er det Beauvais du mener???
tilføjet af

...

det er du vidst godt klar over han gør ikk?
tilføjet af

kan ikke hjælpe..

..dig, aner simpelthen ikke hvordan lort smager, men du ved du heldigvis, men der er nok ike mange som du der har spist lort..så spørg dig selv
tilføjet af

.....

næh....
tilføjet af

Beauvais middagsretter = guf for enhver smag

B-e-a-u(vais)tiful, mere kan ikke siges og dog! Nu vil jeg som erfaren konserves-kender lige forsvare beauvais dåselækkerier.
Her må helt klart være tale om en af disse fejl (har selv oplevet følgende):
1: der er tale om en dåse for gammel wienergryde.
2: Manglende cocktailpølser i Spagh. Napo.
3: tarteletfylet, forlorenskildpaden, gullaschen er opvarmet.
4: manglende hakkedrenge i den ellers udsøgte dåse med hakkebøffer, stiv sovs og løg.
5: for lidt sherry i forlorenskildpade.
Lider retten af en af disse skavanker, kan jeg kun alt for godt nikke genkendende til den vrede der åbenbart har vagt dig til denne debat.
Bortset disse sjælne fejl, er der tale om udsøgt dåsekvalitet sammenlignet med andre gode mærke som Jaka, Knorr etc. Både smag og konsistens er i top, og vil man nyde ekstra godt af det, bør dåsens indhold opleves koldt.
Det eneste man kan klage over er prisen, som er lige voldsom nok, men da jeg efterhånden har lagt omkring et dusin antal dåser beauvais middagsretter bag mig, må mine udtagelser kunne tages for gode varer. Håber det kan berolige den urolighed der ligger omkring emnet
tilføjet af

ENIG

jeg kan kun give dig ret konserves-kongen. Det er dåsefamiliens oldefar. Det er det mest udsøgte af de dåsemads mærker jeg har stiftet bekendtskab til, og jeg har ellers slikket bunden ren på flere dåser end vagabonderne foran aldi og netto, tilsammen! Dog har jeg haft en lettere besynderlig oplevese med en dåse hakkedrenge, som jeg godt kunne tænke mig, at høre om andre har oplevet. Jeg var sulten og købte mig derfor en dåse, men det syn der mødte mig i den røde konservesdåse da jeg, i min sult fik nærmest flået låget af, oprørte mig. Der var ikke det rigtige antal bøffer!! Stivelsen var der, kryderier og løg ligeså, men der var noget galt med antallet af bøffer. Der var nemlig ikke 5, men hele 7 bøffer i én dåse. Det var den lykkeligste dag i mit liv, og ikke så meget som et gram af de udsøgte dåsebeefs blev levnet. Tak for mad beauvais! I har igen i år formået at levere en konges ret til en fattig pris.
tilføjet af

Dåse namnam

¨Da jeg var i værenepligten fik jeg et chok da jeg så det var deres dåser der var med i vores rationer.
desværre fandt jeg hurtigt ud af at mange klynker over at de skal spise dåse mad. vi havde 3 der aldrig nåede at smage dåsemaden. de overlevede på kiks meget dumt. der masser af energi i deres dåser. man skal bar huske at opvarme det et godt stykke tid.. altså det skal koge i mindst 5 min! alvorligt ment! du kan få dårlig mave/røv af det.😉når det har kogt kan du smide pulver kartoffelmos ned i det. det smager dejligt. selv om andre er ved at brække sig over konsistensen😃alt hvad der hedder kryderier ned i blandingen. den mangler altid salt.. men konge at se Gurkerne spise tartelet fyld😃hmm... ja der jo ikk kommet noget svine kød i❓eller, måske det de samme maskiner vi bruger til resten af k'ødet? .. sørgeligt
tilføjet af

BTW

der står på mange dåser.
hvertfald dem vi brugte i værnepligten..
Hvis du ikke synes maden smager godt.. send låget retur. og du får det beløb du gav for dåsen..
modigt selv sagt når de sælger konsaveret dåse mad..
men åååårh!! det gir energi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.