En skinke gullasch. Ca 1 kg. Hvordan tilbereder man den, så den bliver mør og lækker.??
Hilsen den der ikke kan lave mad...:-(
tilføjet af Da Hunter
Fik også en steg
Fik selv en steg på krogen i går.
Hun var lækker fra starten! Hvordan jeg gjorde hende mør, det er så min hemmelighed!
tilføjet af Trixie
Jeg håber den er sej
Den var da simpelthen for dum!! typisk mandfolk at skrive sådan noget. 🙁
tilføjet af qqqqqqqq
Stegen
må så bare ud. Tak for hjælpen.
tilføjet af tofly
tjo
hvad med at skære den i strimler og lave gullash af noget af det. Du kan også lave skibberlabskovs af det. Under alle omstændigheder så skal det koges meget længe for at blive mørt.
tilføjet af Ulrike
endnu et tip
Ville ihvertfald ikke sætte den ind i en ovn som steg. Ville også skære den i strimler/tern som gullasch med masser af ksydderier, evt. en porter-øl. Det er bare guf. Og så pasta eller ris, evt. kartoffelmos med rodfrugter til. Velbekomme