Hvordan tilbereder du din fangst?
Også gerne med ideer til hvordan man kan tage ud at fiske, og spise fangsten på stedet.
Lad høre...
MVH
GL
tilføjet af zenta4
Går ikke ud fra,
at du vil spise den rå........ så, tag krydderier og staniol med på fisketuren, så kan du altid rense fisken, krydre den og pakken den ind i staniol, som du lægger på din medbragte én-gangs-grill, eller i bålets flammer.
Garanterer at det er godt. Kartofler kan du gøre ligeledes med, men skiv dem.....
Velbekomme.
Hilsen
A-L.
tilføjet af millepigen
Til ørred
Jeg plejer at finhakke noget persille, løg og nogle porre, blande det i noget smør krydder det ned salt og peber og lidt citronsaft, det ligger jeg ind i fisken, når den er renset og skåret rent. Derefter pakker jeg fisken ind i sølvpapir, så er den klar til at blive grillet.
Med en god salat til og krydder kartofler.
Små kartofler godt krydderet med lidt olie over på en engangs sølvbakke over på grillen indtil de er brune og sprøde.
Håber du kan bruge det, det smager ihvertfald godt, og kan alt sammen forbredes aften i forvejen.
Mvh
Mille
tilføjet af loejsermand
Shushi og Leo?
Nej, jeg har ikke forestillet mig at lave sushi on location. Så tak for opskriften. Hvor langt tid pr. kilo skal fisken ligge og hygge i gløderne?
MVH
GL
tilføjet af loejsermand
Det lyder lækkert
Det vil jeg prøve når jeg får en ørred til overs. Lige i øjeblikket er jeg i gang med at eksperimentere med røgerierne. Det er sq svært
Tak for opskriften *S*
MVH
GL
tilføjet af kusk
fiske op skrifter
hej
på www.havfiskeren.dk vil det løbende fremover, komme gode fiske opskrifter på så bare følg med der, også gamle opskrifter som vor mor lavede dem:-)
mvh
kusk